Tbs - skor som skulle blivit tennisbanor

Tbs är ett skomärke som inte skulle varit ett skomärke från början. I sulorna på skor från tbs finns en luftbubbla, där patentet från början var avsett att användas till tennisbanor för att mjuka upp underlaget.

Skor med en aktiv livsstil i åtanke

Sedan starten 1978 har tbs varit ett uttalat sport- och friluftsmärke, med fokus på skeppare och båtliv. Idag sponsrar märket flera världskända skeppare, som till exempel Michel Desjoyeaux och Julie Bossard.

Tbs - Klassiska skor med hög kvalitet

Du använder dina skor från tbs för att få en skön och avslappnad stil. Skorna håller hög kvalitet och har en klassisk och sportig design. Tbs tillverkar fortfarande de flesta av sina skor i Frankrike och gör allt från tennisskor till boots.

Skor från tbs hos Footway

Ett par klassiska skor från tbs kan betraktas som en investering, då de passar till det mesta. Du hittar dem hos Footway, skobutiken på nätet där skorna levereras snabbt, där du har fri frakt och retur, och där det är öppet köp i hela 180 dagar.

Tbs skor online

|

Sida 1 av 1

Få kvar
Carlie
Få kvar
Phenis
Få kvar
Hooker
Få kvar
Borris
Få kvar
Benjir
Få kvar
Milady
Få kvar
Walter
Få kvar
Typhon
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

12 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×