Skor

31 träffar

Jack and Lily skor för barn

Låt ditt barn klä sig så bekvämt som möjligt med ett par snygga Jack and Lily skor. Här hittar du fantastiska skor för alla små barn och dessutom i en trendig design. Det är ju skönast att vara barfota men med Jack and Lily skor kan barnen njuta även av utomhuslekar.

Jack and Lily skor historia och kända modeller

Jack and Lily är ett omtyckt varumärke som är kända för sin otroliga passform och höga kvalitet. Företaget grundades av en kanadensisk mamma med två barn – Jack och Lily. Fast Lily är egentligen en pojke som heter Finn. Genom att utveckla egna skor kunde Brenda (mamman) själv ta fram skor som höll hög kvalitet och som satt perfekt.

Jack and Lily skor stiltips och skötsel

Jack and Lily boots och skor går att köpa i många olika modeller. Här finns bland annat varma vinterboots i äkta mocka och i supersöt design. Dessa håller garanterat små fossingar varma på vintern. I sortimentet finns även sköna sandaler för somriga lekar. Jack and Lily passar lika bra på kalaset som till vardags.

Jack and Lily skor online på Footway

Beställ hem ett par små skor från Jack and Lily och överraska barnen! Hos oss på Footway ska det vara roligt och enkelt att handla. Det är just därför vi alltid erbjuder fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp. Få inspiration i vårt stora sortiment av skor för både dam, herr och barn.

Funny
SALE
King
SALE
Funny
SALE
Sida 1 av 1

31 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK