Skor

93 träffar

Fiona McGuinness skor för den moderna kvinnan

Det australienska skoföretaget Fiona McGuinness riktar in sig på den moderna och urbana kvinnan. Skorna är anpassade för dig som är i farten, som är modemedveten och som dessutom har krav på kvalitet. Här kan du bli inspirerad av ett brett sortiment av Fiona McGuinness skor.

Fiona McGuinness skor historia och kända modeller

Det är den australienska designern Rod Klau som grundade det framgångsrika skoföretaget Fiona McGuinness. Grundidén med skoföretaget var att skapa bekväma och snygga skor för varje dag och i spännande modeller. Skorna tillverkas av riktigt bra och tåligt skinn från Europa. Även designen går i Europeisk anda.

Fiona McGuinness skor stiltips och skötsel

För att dina Fiona McGuinness skor ska hålla sig snygga och bekväma så länge som möjligt kan du borsta rent och smörja skorna med lämpliga skovårdsprodukter för skinn. Tillsammans med en klänning skapar du snabbt en snygg outfit med dina Fiona McGuinness skor.

Fiona McGuinness skor online på Footway

Unna dig ett par kvalitetsskor från Fiona McGuinness och klä dig snyggt och bekvämt både till vardags och fest. Hos oss på Footway är det enkelt att shoppa snygga skor. Vi har samlat ett brett utbud av kvalitetsskor för alla trendiga kvinnor. Frakt och returer är fria och du får alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 2

93 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK