Think!, Skor

39 träffar

Think! skor -unika skor med miljösamvete

Think! skor är för dig som letar efter skor som sticker ut, syns och samtidigt är ekologiska och miljövänliga. Hos Footway finns massor av olika modeller av Think!. Botanisera bland lågskor, stövlar, kängor och sandaler!

Snälla mot människa och natur

Familjen Koller hade jobbat med skor och skotillverkning i över tvåhundra år men år 1990 fick en son i familjen, Martin Koller, en idé: Att rikta om familjens dåvarande skovarumärket till ett ekologisk sådant. På så sätt föddes Think! sko. På Think! tycker man att det är viktigt att inte massproducera sina skor i låglöneländer, istället är varje sko tillverkad manuellt enligt gamla traditioner. År 2000 köptes företaget upp av en ny ägare men det ändrade inte på något sätt Think!s tillverknings och miljövänliga filosofi: Att bara använda material som är snälla mot människor och natur, att arbeta ekologisk och att bibehålla gamla hantverkstraditioner.

Think! skor för dig som vill synas

Think! är verkligen skor för dig som är ute efter något speciellt. Det där lilla extra finns i varje sko, skornas utseende går hand i hand med företagets ledord: naturlighet, passion, individualism och komfort. Är du ute efter en spännande sko för varma dagar, kika på Think! sandaler: De finns både i nättare utföranden för festen och mer robusta varianter för en skön vardag. Behöver du varmare skor finns Think! Stövlar i olika utseenden: rejäla, varmfodrade eller i nättare modell för stadsliv. Think! är också ett varumärke för dig som vill tänka på miljön: Alla skor är ekologiskt och manuellt tillverkade -En sko med samvete helt enkelt!

Bekväma skor med medvetenhet

Think! skor tillverkas uteslutande i ekologiska material som är snälla mot både människa och natur, även tillverkningsprocessen helt ekologisk. Att göra skor som sitter skönt på foten och låter den ha frihet är ett av Think!s viktigaste mål -Ingen ska behöva tränga ned fötterna i en obekväm, allt för smal sko tycker anser man. För att sköta om dina skor tillverkade i ekologiskt läder bör du tänka lite extra på några saker: Impregnera dina skor innan du använder dem första gången. Om dina skor blivit våta skall du aldrig försöka påskynda torkningsprocessen genom att placera dem på ett element eller annan värmekälla. Stoppa istället tidningspapper i dem och låt dem torka i rumstemperatur.

Think! skor online på Footway

Think! skor är spännande skor med unikt utseende, ekologiskt producerade med omtanke om miljön. Du hittar Think! skor i Sverige på Footway. Hos oss finns ett brett sortiment av modeller från Think! Vare sig du söker något till festen, till pulserande cityliv eller en mer lantlig tillvaro finns en sko i utbudet. Behöver du dina skor nu? Lugn, Footway har snabb leverans och fri frakt.

Inlägg om Think!
Anonymous -
Anonymous -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Zega Olive
NYHET
Zega Fire
NYHET
Julia Cherry
NYHET
Jaeh
REA
Sida 1 av 1

39 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK