Tom Joule Skor Online

0 träffar

Tom Joule - glada skor för ett aktivt liv

Tom Joule är skor för dig som har ett aktivt liv och gillar glad design. Skorna är tillverkade med klassiskt brittiskt snitt, men med en modern och färgglad twist. Tom Joule förenar catwalkens trender med lantliga influenser. Helt perfekt på till exempel söndagsloppisen på landet!

Gummistövlar ledde till succé

Företaget startade sin verksamhet på 1990-talet. Tanken var att göra moderna kläder och skor för dig som är i farten dagarna i ända. Speciellt deras gummistövlar blev en succé. De är rejäla och stabila, men har samtidigt en modern och feminin twist, ofta med blommönstrat foder.

Skor från Tom Joule

Ett par skor från Tom Joule passar dig som vill kunna visa din personlighet och samtidigt ha bekväma skor. Använd dina Tom Joule-skor på promenad i en park, på utflykt i skogen eller varför inte för att pigga upp vägen till jobbet en regnig morgon i oktober?

Tom Joule på Footway

Tom Joule är exklusiva och eleganta skor, som får bäraren och betraktaren att le.Känner du att du behöver lite mer färg och glädje i vardagen, så klickar du enklast hem dina skor från Tom Joule hos Footway med snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×