Tony Mora Skor Online

0 träffar

Skor från Tony Mora - klassiska westernboots

Ett par riktiga boots håller i en evighet och blir lite av en följeslagare genom livet. Klassiska westernboots från Tony Mara är en investering som du kommer kunna använda i åratal framöver.

100-årig erfarenhet

Det hela började på Mallorca redan 1918. Tony Mora var en skomakare med en svaghet för den amerikanska cowboystöveln och han blev snabbt en av de största producenterna av westernboots. Redan från början var hantverkstraditionen viktig för Tony Mora. Än idag är den en av märkets stora ledstjärnor. Alla stövlarna tillverkas i absolut förstklassiga material och med traditionella tekniker.

Skor från Tony Mora

Ett par klassiska cowboyboots kommer att funka i årtionden framöver. De passar såklart bra med slitna jeans och en flanellskjorta, men går även fint ihop med en knälång klänning för lata sommardagar. Ta väl hand om dem och de kommer att vara en långvarig följeslagare.

Köp dina Tony Mora-skor på Footway/h2> Boots från Tony Mora är kända för sin långa livslängd och är därmed ett smart tillskott till garderoben. Du hittar dem hos Footway med snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×