Turkos, Skor

4 träffar

Vackert med turkosa skor

Turkost är en vacker färg som man ofta förknippar med sommar och sol och ljumna hav. Här hittar du ett brett sortiment av turkosa skor – ett perfekt sätt för dig att pigga upp vardagen med. Att matcha turkosa skor är enkelt, särskilt med hjälp av accessoarer. När du väl tagit på dig kläderna kan du snabbt skapa en enhetlig stil genom att matcha exempelvis en slips, ett armband eller en väska i samma turkosa färg som dina turkosa skor. Med ett par turkosa skor kan du snabbt skapa en mer fashionabel outfit, till exempel med ett par svarta jeans, en vit skjorta och en grå kappa. Du kan även köra på något mer färgglatt. Kanske vågar du testa att bära turkosa skor, vita jeans och en blommig tunika – så snyggt!

Trendiga skor för alla tillfällen

Alla har vi olika smak och gillar olika klädstilar. Det är just därför vi har samlat alla våra turkosa skor på ett och samma ställe. Här kan du nämligen välja och vraka bland mängder av moderiktiga skomodeller för både herrar, damer och barn. När du vill sätta ihop en stilig och festlig outfit kan du matcha dina turkosa skor tillsammans med en mörkblå kostym. Sätt gärna en turkos näsduk i jackfickan. För fashionistor kan du matcha dina turkosa skor med en lång festklänning som har accentfärger i rosa, turkost eller gult.

En roligare vardag

Förutom festliga outfits kan du även sätta ihop riktigt trendiga klädstilar till vardags. Du känner säkert igen dig i att vardagsoutfiten kan bli tråkig och ofta densamma. Men med ett par turkosa skor, exempelvis ett par tuffa sneakers från adidas, sätter du genast pricken över i:et. Precis som i den festliga outfiten kan du även i din vardagliga outfit matcha dina turkosa skor med någon detalj i outfiten. Kanske har du en sportig klocka i turkost eller ett håraccessoar?

Ett par skor för varje dag

Skor är något av det bästa som finns, det tycker i alla fall vi. Anledningen? Skor kan förhöja en outfit direkt, du behöver inte ens anstränga dig för att klä dig snyggt när du har ett par trendiga skor. Med våra turkosa skor blir varje morgon enklare, du sätter helt enkelt på dig dina turkosa skor och vips! Du har skapat en mer kreativ och snyggare outfit. Eftersom olika tillfällen kräver olika klädkoder har vi samlat både stiliga herrskor, sköna sportskor, svala sandaler och vackra klackskor – allt i turkost såklart!

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK