Umbro Skor Online

4 träffar

Fotbollsfantaster se hit - Skor från Umbro!

Om du är fotbollsfantast, så vet du säkerligen vilka Umbro är. Det anrika märket erbjuder allt från träningskläder till fotbollsskydd och bollar. Du som spelat fotboll har förmodligen redan kommit i kontakt med Umbro många gånger.

Inspirerade av engelsk fotboll

År 1923 såg Harold Humphrey, tillsammans med ca 200 000 andra åskådare. finalen mellan Bolton och West Ham på nybyggda Wembley Stadium. Efter den matchen gick fotbollen från att vara en populär sport till att bli något av en ”besatthet” hos hela den engelska nationen. Harold Humphrey blev inspirerad och året därefter startade han Umbro.

Skor för en aktiv livsstil

Med ett par skor från Umbro förkroppsligar du verkligen den sportiga stilen. De passar väl ihop med en snygg t-shirt och ett par jeans eller byxor i en fräsch färg.

Umbro-skor på Footway

Under sina många år i branschen har Umbro haft möjlighet att förfina sina tekniker. Det är därför otroligt kvalitativa skor som passar för en aktiv livsstil. Du hittar skor och boots från Umbro på Footway och vi har alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
Milton Mid Special
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Milton
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK