Underground Skor Online

0 träffar

Skor för självständigt tänkande människor

Underground är ett uppmärksammat varumärke med tydlig punkkaraktär. De har sedan 1987 levererat klassiska modeller som creepers och winklepickers. Dessa skor och kängor förknippas starkt med den engelska musikscenen och alternativkulturen.

Underground kom ur punkrörelsen

Grundarna inspirerades till att starta varumärket av punkrörelsen och deras creepers blev snabbt populära klassiker i området runt Camden i London. Efter punkperioden utvecklades märket vidare och nästa generation kängor tog, även de, marknaden med storm.

Underground – skor för självständiga människor

Underground vill förknippas med självständigt tänkande människor och de vill vara med och uppmana till nya idéer, som bryter mot rådande konventioner. Så det här är definitivt rätt märke för dig som vill ta ideologisk ställning!

Underground-skor på Footway

Varumärket har alltså alltid haft en nära relation till musikscenen, även om stilarna kommit och gått genom åren. Skorna har också plockats upp av likasinnade modedesigners, som inspirerats av Undergrounds distinkta design och kulturarv. Du hittar kängor och skor från Underground på Footway, där du har fri frakt och retur, 180 dagars öppet köp och får dina skor snabbt levererade!

Inlägg om Underground
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK