United Nude, Skor

39 träffar

Exrtavagant mode från United Nude sko

United Nude skor är det spännande märket som tagit modevärlden med storm. Upplev en kollektion som spränger gränserna och normerna och hitta inspirationen för din vinnande look.

Vågad modelook med udd

Fullända din stil med ett par skor från United Nude. Skomärket United Nude grundades år 2003 av arkitektstudenten Rem D Koolhaas. Historien berättar att Koolhaas designade sin första sko i hopp om vinna tillbaka sitt livs stora kärlek. Planen gick i stöpet - men ett nytt skomärke var fött. United Nude började snart att omnämnas i modetidningarna och allt fler fick upp ögonen för det spännande märket som visades på catwalken. Med ett designspråk som befann sig i gränslandet mellan teknik och konst skapades nyskapande skor som världen ville se mer av. Med en vågad och uttrycksfull känsla har United Nude skapat en urban look för den samtida modeälskaren.

United Nude skor i spännande mönster

Hos United Nude står de spännande materialen och de moderna mönstren i blickfånget vilket skapar en moden look. Stilen återspeglas i skornas strama detaljer och färgpaletten som går regnbågens alla färger. I den senaste kollektionen på på Footway hittar du allt från randiga stövletter, färgstarka sandaletter och pumps i glänsande lack. Skoälskaren får med andra ord inte missa det extravaganta modet från United Nude. Det här är skomode utöver det vanliga. Matcha, mixa och lek med stiluttrycket. United Nude Fold och United Nude stövlett representerar ett mode som signalerar livskraft och äventyrslust. Håll koll på de senaste trenderna och finn dina egna stilfavoriter från United Nude på Footway.

Skor för festen

På Footway hittar modesälskaren alltid ett stort sortiment av spännande skor för alla sammanhang. Letar du efter en sko till nästa fest? Då ska du ta en titt i United Nudes välsorterade urval av klackskor. Märket har många moderiktiga skor designande för dig och ditt äventyr. Välj mellan skor i en rad olika klackhöjder. Missa inte heller United Nude snygga sandaletter med spännande detaljer som spännen. Eller varför inte kombinera festklänningen med ett par höga pumps? Upptäck det senaste modet från nyskapande United Nude på Footway och skapa din personliga modelook. Kollektionen från United Nude skor bjuder på inspiration i mängder. Tänk på att ge skorna extra glans med skoputs.

United Nude skor online på Footway

Footway guidar dig genom United Nudes stora urval av snygga och unika skor. I butiken finns ett välsorterat urval med skor i en rad utföranden, klackhöjder och färger. Välj mellan klackskor, platåskor och mycket annat. Leveranserna är snabba och dessutom ingår även fri frakt och fria returer. När du handlar dina skor på Footway ingår alltid 180 dagars öppet köp.

Inlägg om United Nude
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Lola Black
3 FÖR 2
Fold Mid Ash
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Raiko Black
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

39 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK