Skor

34 träffar

Muckboot skor klarar av alla utmaningar

Muckboot grundades redan 1999 för att fylla ett specifikt behov. De amerikanska grundarna ville tillverka en sko som skulle klara av hästskötsel och även andra tuffa aktiviteter. Skorna blev snabbt en framgång och företaget började utveckla även andra typer av skor. Än idag Muckboot skor kända för sin hållbarhet och funktionalitet, både i stallet och även i naturen. Muckboots utbud består idag av högkvalitativa skor, kängor, boots och stövlar. De är speciellt tillverkade för att klara av hård användning även i tuffa miljöer. Oavsett om du vill ha Muckboots skor som passar utmärkt för stallet eller som du kan använda under friluftsaktiviteter kan du hitta ett par passande skor genom oss.

Vi lär dig vårda dina Muckboot skor

Det finns många sätt att vårda dina Muckboot skor. Metoderna grundar sig i vilka skor du har valt och hur du har använt dina skor. Så gott som alla skor från Muckboot brukar bli leriga av den enkla anledningen att de används utomhus i alla väder. Börja med att skrapa bort lera från sulorna och skölj sedan av de med vatten. Oftast räcker det långt med att skölja av skorna. Skulle du få envisa fläckar kan du skrubba med en skoborste. De allra flesta skomodeller har ett yttermaterial av gummi och de är tillverkade för att vara vattentäta. Vattentätheten innebär att skorna inte andas särskilt väl. Ett tips är att rengöra dina Muckboot skor så fort de blir smutsiga och även låta de luftas efter användning. Detta gör att dina skor från Muckboot håller längre.

Muckboot skor ger dig en oslagbar kombination av stil och funktion

Du kommer snabbt att märka att stövlar, kängor och skor från Muckboot håller en hög nivå i flera aspekter. Utseendemässigt är de stilrena, oftast med lite mörkare färger. Även de lite mer färgglada modellerna har en mörkare ton. Detta är en av anledningarna till att skoföretaget är mycket uppskattade av friluftsentusiaster och andra personer som föredrar att inte synas för mycket. Många Muckboot skor passar utmärkt som jaktskor eller arbetsskor.

Hos oss på Footway köper du enkelt Muckboot skor

Gör det lätt för dig själv, köp dina Muckboot skor hos oss. Vårt utbud består av både herr- och damskor, höga och låga modeller, bekväma vinterkängor och stålförstärkta stövlar. Hitta ett par praktiska skor som passar just dina behov. Många av skorna kan användas både under sommaren och vintern.

Wear
REA
Sida 1 av 1

34 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK