Skor

36 träffar

Tod’s skor för dig som älskar exklusiv design

Många är vi som älskar italiensk design, särskilt när det kommer till skor. Tod’s är ett välkänt skomärke som grundades så tidigt som under 1920-talet av Filippo Della Valle. Deras känsla för hantverk, design och kvalitet lever kvar än idag och tilltalar stilmedvetna män och kvinnor. För dig som har höga krav på kvalitet, materialval och design är Tod’s rätt varumärke för dig. Idag finns Tod’s över hela världen och älskas av såväl kändisar som modemedvetna människor. Skorna finns i många modeller och passar för både business som nöje.

Tod’s skor i exklusivt skinn – vård- och skötseltips

När du väl unnat dig ett par äkta Tod’s skor gäller det såklart att ta hand om dem. Exklusiva skinnskor från den italienska skotillverkaren kan hålla sin kvalitet och form hur länge som helst, men det gäller att vårda skorna på rätt sätt. Finskor i läder bör alltid förvaras med skoblock så att deras form håller sig. För att ytan i lädret ska åldras väl gäller det att rengöra skorna från smuts och damm för att sedan fetta in dem med läderfett. Du kan även impregnera läderskor med impregneringsspray så att de blir mer motståndskraftiga mot väta och smuts.

Snygga Tod’s skor i flera modeller

Det är inte svårt att klä sig snyggt när du har ett par Tod’s skor hemma. Deras mest klassiska skomodell, Driver Loafer, är en låg herrsko i seglarmodell. Dessa skor kommer i många material och färger och passar perfekt för vår och sommar. Matcha dem med ett par chinos och en skön skjorta för en stilig men välklädd outfit. För damer finns också en hel värld att upptäcka hos Tod’s. Matcha deras fantastiska boots och kängor till både klänningar och jeans.

Beställ dina Tod’s skor online hos Foootway

Det har nog aldrig varit smidigare att shoppa skor än vad det är idag. Hos oss på Footway har du alltid möjlighet att göra ett otroligt bra kap på kända skotillverkare. Tod’s skor erbjuder exklusiva och lyxiga skor i fint italienskt läder. Hos oss kan du beställa ett par redan idag till bra pris. Vi skickar dina skor så snabbt vi kan så att du kan börja använda dom inom kort. Kolla igenom vårt stora sortiment med både skor för dam, herr och barn. Det är lätt att bli inspirerad av både sneakers, kängor, klackskor och finskor för herrar.

FÅ KVAR
Sabana Pard
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

36 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK