Skor

10 träffar

Grace från Vagabond, skor för moderiktiga tjejer och kvinnor

Det här är ”måste-ha-skon” nummer ett för trendiga och självständiga tjejer. Vagabonds Grace har funnits på marknaden ett par år nu och kommer hela tiden i nya varianter med uppdaterad design. De är en häftig kombination av en feminin form med robusta detaljer. Grace passar perfekt till den skandinaviska stilen, och funkar både till fest och till vardags såväl som på kontoret och på släktkalaset. Till råga på allt är de bekväma.

Vagabond - svenskt modemärke för skor

Det svenska skomärket Vagabond har funnits på marknaden i över tjugo år nu, och varje säsong kommer de ut med nya snygga skor som syns på var och varannan fot i Sverige och världen. De har alltid coola men stilrena designer som gör att skorna klarar av häftiga färgsättningar och individuella stilar. Vagabond tycker att det är viktigt att vara med i varje del av tillverkningsprocessen och de gör mycket själva. Inför varje säsong tar designerna inspiration från bland annat film, musik och konst. Ofta går de på museum för att låta sig inspireras, och man kan ju tänka sig att Grace kom till efter ett sådant besök!

Ta hand om dina Vagabond Grace

Vagabonds Grace har en överdel i läder, vilket ger dem en skön passform som anpassar sig efter dina fötter. Läderskor ska du alltid impregnera innan användning, så att de lättare stöter bort smuts och vatten. Du kan även fortsätta att impregnera dina Vagabond Grace då och då under säsongen, eftersom det upprätthåller vattenmotståndskraften. Innan varje impregnering rekommenderar vi att du rengör skorna med en mjuk skoborste, och på så sätt tar bort smuts som inte ska vara kvar när du sprayar på impregneringen.

Vagabond Grace - en perfekt kombination av två världar

Vagabond Grace är en sko som helt enkelt inte får saknas i din skogarderob, eftersom den helt enkelt funkar till allt! Den finns i flera klassiska färger, och det kommer ofta nya varianter, till exempel som sandaler, och även skor med eller utan snörning. Grunddesignen består av den utmärkande, delade platåklacken som även innefattar framdelen av sulan. Mönstret på sulan är den typ av mönster du kanske normalt sett ser på rejäla kängor, och det är gjort för svenskt väder och väglag, även vintertid, så att du kan gå säkert i dina snygga skor och slipper halka runt! Det här är helt enkelt den perfekta kombinationen av robusta vinterkängor och en snygg klacksko!

Sida 1 av 1

10 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK