Van Gils Skor Online

0 träffar

Van Gils - snygga skor för män

Letar du efter klassiska skor, som alltid kommer att vara moderna och aldrig kommer att bli tråkiga? Van Gils erbjuder en modern design med fina detaljer för den moderna mannen som förstår vikten av ett par snygga skor.

Skor som alltid levererar

H.C Van Gils grundade sitt imperium 1948 och märket är känt för sin stora passion för internationellt herrmode. Under de senaste 65 åren har Van Gils alltid varit kreativa, kontroversiella och skapat nya silhuetter och looker. Idag är ett par Van Gils moderna klassiker som bör finnas i varje mans garderob.

Van Gils - för alla tillfällen

Dina Van Gils bär du antingen tillsammans med ett par välskräddade jeans eller en snygg kostym. De passar utmärkt såväl som på jobbet som på kvällens middag. Ta hand om dina skor genom att ta bort eventuellt smuts och använd conditioner, som är anpassad för materialet.

Köp skor från Van Gils online på Footway

Van Gils skor passar verkligen för den moderna mannen som inser hur ett par snygga skor kan förändra en outfit. Du hittar skor från Van Gils hos oss på Footway. Vi har alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×