Vibram Fivefingers Skor Online

17 träffar

Vibram Fivefingers skor ger barfotakänsla

Vibram Fivefingers skor är kaxiga fotbeklädnader och en sann innovation. Skorna är som fingervantar i det avseendet att varje tå har sin egen egen unika ficka. Att bära Vibram Fivefingers är som att gå barfota med skorna på.

En unik uppstickare

Vibram Fivefingers är ett ungt skomärke som bara har tio år på nacken. Med tanke på det är framgången anmärkningsvärd. Från början marknadsförde man sig i första hand mot ägare av exklusiva båtar som ville ha en barfotakänsla men samtidigt bra grepp mot underlaget. I takt med att barfotalöpning blivit allt populärare har en ny stor grupp tagit till sig märket. Med Vibram Fivefingers sko har du nästan samma naturliga känsla av bar hud mot underlaget som när du går barfota. Att springa i skor utan uppbyggd sula har även ergonomiska fördelar och barfotalöpning på mjukt underlag brukar anses som ett bra sätt att förbättra löpsteget.

Vibram Fivefingers skor för löpning och promenader

Skor från Vibram är perfekta på stranden om du inte vill behöva vara uppmärksam på var du sätter ner fötterna. Om det finns vassa stenar i vattnet, en glasbit mellan sandkornen eller ett sjok ruttnande sjögräs så gör det inget eftersom dina fötter har en tunn men pålitlig sula. Vibram Fivefingers Bikila är en ultralätt löparsko som ger ett naturligt löpsteg perfekt för underlag som sand, skogsvägar och gräs. Vibram Fivefingers KMD är en löparsko med liknande egenskaper för damer i rosa färgton. Vibram skor, som finns i flera trendiga färger, matchas bäst med andra funktionsplagg utifrån hur och när du använder dem.

Lättskötta skor för sport och fritid

Vibram Fivefingers skor är minimalistiskt utformade. Det finns inte så många delar som kan gå sönder. Sulornas material är specialutvecklat för Vibram Fivefingers och kallas Vibram TC-1 performance rubber. Det är antibakteriellt behandlat och väldigt hållbart. Det gör dina skor lättare att sköta. Ovandelens tyg beror på vilken skomodell det handlar om. Polyamid är vanligt och du kan räkna med att dina Fivefingers andas mycket bra, vilket innebär mindre problem med dålig lukt än du kan få av vanliga löparskor eller sneakers. Ser bara till så att dina Vibram Fivefingers är torra och rena när du tar dem på dig så kommer de att hålla länge.

Vibram Fivefingers skor online på Footway

Det är inte lätt att hitta Vibram Fivefingers i Sverige. Men vi på Footway har flera modeller av detta ovanliga men väldigt uppskattade märke med produkter som förenar barfotakänsla med skydd för dina fötter. Köp dina Fivefingers och andra skor hos oss så kan du räkna med snabb leverans samt fri frakt och retur. Hela 180 dagars öppet köp gäller när du handlar från Footway.

Inlägg om Vibram Fivefingers
Anonymous -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

17 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK