Skor

66 träffar

Angel Infantes – spansk kvalitet och design

Angel Infantes är ett spanskt varumärke som sedan starten av sin karriär har handtillverkat herrskor av högsta kvalitet. Med en känsla för design och hantverk, produceras varenda sko av skickliga skomakare från Almansa – en region känd för skomakeri. Skorna tillverkas endast av det bästa lädret och med en tidlös design.

Angel Infantes skor historia och kända modeller

Angel Infantes är ett välkänt varumärke för männen som vet vad de vill ha. Sedan starten har företaget haft ett öga för detaljer och stil och dessutom hårda krav på kvalitet. Detta gör Angel Infantes skor till ett säkert kort, både när det gäller kvalitet och stil. Här hittar du skor du kan åldras i, som formas efter dina fötter och din livsstil.

Angel Infantes skor stiltips och skötsel

Med vackra läderskor i spansk design kan du klä dig snyggt både till vardags och till fest. För att dina Angel Infantes skor ska hålla sig snygga år efter år är det dock viktigt att du tar väl hand om dem. Använd gärna skovårdsprodukter regelbundet för att skydda ytan.

Angel Infantes skor online på Footway

Hos Footway kan du alltid köpa trendiga och kvalitativa skor. Vårt stora utbud av Angel Infantes kan du enkelt shoppa genom att klicka hem dina favoriter. Vi erbjuder alltid snabba leveranser så att du ska få hem dina efterlängtade skor snabbt. Med fria returer och fri frakt kan du shoppa prisvärt och smidigt.

Algot Black
FEW LEFT
Algot Blue
FEW LEFT
Ante Cabra
FEW LEFT
Theo Brown
FEW LEFT
Elina Grey
FEW LEFT
Britta Aqua
FEW LEFT
Kim Navy
FEW LEFT
Felix
FEW LEFT
Arvid Reflector
FEW LEFT
Jay Navy
FEW LEFT
John
FEW LEFT
Britta Brown
FEW LEFT
Dante Dark Pink
FEW LEFT
Lilly Fuchsia
FEW LEFT
Gustav 110 Black
FEW LEFT
Minna Pink Leo
FEW LEFT
Dragon Navy
FEW LEFT
Minna gold
FEW LEFT
Sida 1 av 2

66 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK