Skor

329 träffar

Vincent- svenskt och barnsligt

Det svenska barnskomärket Vincent har under åren blivit ett förstahandsval hos barnfamiljer, inte bara i Sverige, utan över världen. Vincents trendiga och praktiska sortiment och fantasifulla och roliga färgval har skapat ett märke som tilltalar barn och deras föräldrar. Vincent som märke vill kunna erbjuda ett stort urval av roliga, trendiga och funktionella barnskor för alla tillfällen. I Vincents skosortiment hittar du barnskor för alla tillfällen, väder och säsonger.

En liten Vincent

Vincent Shoe Store grundades året 1999 och har sedan starten varit ett populärt barnskomärke som är känt bland barnfamiljer. De svenska formgivarna Thomas Elbaum och Patrick Österman är grundarna bakom Vincent Shoe Store. Idén kom till när Thomas brorson Vincent föddes i februari 1998 och när Thomas ville köpa ett par skor som present till den lilla pojken, upptäckte han snabbt att det inte fanns roliga, funktionella barnskor att köpa. Detta gjorde att han, tillsammans med Patrick, satte igång att designa just detta för att fylla det tomrum som bevisligen fanns ute på marknaden. Varje säsong erbjuder Vincent massor av roliga, funktionella och bekväma barnskor för alla väder och tillfällen, som både barn och deras föräldrar älskar. Skorna är lätta att bära och passar ihop med alla typer av vardagskläder. I sortimentet hittar man allt från lära-gå-skor till gummistövlar.

Vincent skor inför fodrade stövlar

Vincent var bland de första att introducera fordrade vinterstövlar som var tillverkade av det bekväma och flexibla materialet neopren, ett material som bland annat används för att skapa dykarnas våtdräkter. Stövlarna har blivit en succé och med deras följsamma och mjuka utförande och egenskapen att stå emot väta och kyla, är stövlarna ett måste för vintersäsongen. Kika även på de bekväma sandalerna med kardborreknäppning, som alla små sommarfötter älskar, samt de grymma sneakersen med Gore-Tex som håller alla vattenpöls-hoppande små tassar varma och torra.

Vincent skor online på Footway

Vincent barnskor för alla pigga små fötter skor hittar du på Footway bland alla tusentals modeller vi har att erbjuda! Klicka hem ett par idag, och med våra snabba leveranser kan ditt barn vara ute och leka i de nya skorna redan nästkommande vardag! Sneakers, sandaler, gummistövlar, ja allt du behöver både för dig och ditt barn hittar du hos oss på Footway! Med 180 dagars öppet köp kan du tryggt handla hos oss, och med fri frakt och fria returer kan det nästan inte bli bättre.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Algot Black
FÅ KVAR
Tanaro Ocean
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Tanaro Sand
FÅ KVAR
Sida 1 av 6

329 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK