Vit, Skor

1 träffar

Vita skor i alla tänkbara modeller

Vitt är en oerhört fräsch färg som passar till allt. Precis som svart är det även enkelt att kombinera vitt med alla andra färger, så oavsett om du gillar grått, dova färger eller föredrar lite starkare färger som blått, rosa och gult kan du alltid matcha med vita skor. Här hittar du ett stort sortiment av vita skor i mängder av modeller. Just vita skor ger outfiten en fräschhet som får skorna att nästan lysa. En trend som är väldigt inne just nu är att bära vita skor i form av sneakers. Dessa passar perfekt till ett par ljusa jeans, en snygg skjorta och en bomberjacka. Oavsett om du letar efter herr- eller damskor och oavsett vilken sorts skomodell, kan du garanterat hitta ett par vita skor i vårt sortiment som tilltalar din stil.

Varma eller svala skor?

Vita skor är något som du med fördel kan bära året om, dock gäller det att vara lite försiktig under hösten och vintern när marken ofta är lerig. Beroende på om du letar efter ett par varma vinterkängor eller snarare är på jakt efter ett par läckra festskor till sommaren, har vi något för alla tillfällen. Framför dig finns klassiker som vita Converse, Air Force 1 från Nike och Palladium, men även varma kängor från Sorel och svala sandaler från Donna Girl. Du kan enkelt klicka hem ett par skor som har ett pris som känns rätt – här finns både billiga och lite dyrare skor.

Snygga till allt

Vita skor tillsammans med ett par tighta jeans, en tuff t-shirt och en skinnpaj, eller vita skor, ett par kostymbyxor, slips och skjorta – båda är lika snyggt. Dina nya vita skor kan du enkelt mixa och matcha med alla tänkbara kläder och stilar. Testa dig fram, det finns inga fel. Att köra på en helvit outfit kan vara precis lika trendigt och coolt som att mixa färger och mönster hur som helst. För dig som ska iväg på många roliga fester har vi riktigt fina klackskor i vitt i flera modeller, exempelvis sandaletter, blockklackar och pumps.

Vitt är snyggast vitt

Ja det stämmer nog. Dina nya vita skor är snyggast om de får behålla sin krispigt vita nyans. För att dina skor ska hålla sig fina länge är det alltid bäst att vara lite försiktig när vädret är regnigt eller slaskigt. Lera missfärgar dina vita skor. Skulle olyckan redan vara framme kan du tvätta bort eventuella fläckar med ljummet vatten och eventuellt lite tvättmedel. Skötselråden kan variera en del beroende på vilket material dina vita skor är tillverkade av. Köper du äkta skinnskor kan du enkelt impregnera dem och på så vis ge skorna en skyddande yta som stöter bort både smuts och fukt.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK