Wonders Skor Online

31 träffar

Wonders skor - nytt märke

Med heta tongångar från Spanien har Wonders skor tagit klivet in på den svenska skomarknaden. Med hög kvalité tillverkar de damskor som följer trenderna, men som samtidigt ska vara bekväma nog att bära hela dagen.

Wonders sko förenar kvalité med artisteri

Wonders sko är ett spanskt märke som bara har funnits under några år här i Sverige, men vi tror att de har kommit för att stanna. I märkets möts kvalité, form och funktion och skorna har en hög modegrad men de ska också fungera i vardagen och är därför funktionella. I tillverkningen kompromissar man inte med något och de arbetar med de mjukaste skinnen och med duktiga hantverkare som syr varje sko för hand på plats i Spanien. För att sätta en egen unik prägel på sin skokollektion samarbetar Wonders med artister och konstnärer som gör att inspirationen flödar när nya modeller tas fram.

Wonders skor både för fest och jobb

Märket som kommer från dansens Spanien har flera modeller att välja mellan av Wonders ballerina skor. Ta som exempel den snygga varianten i glänsande metallic med lackat tåparti och en liten rosett. Den här skon är jättesöt att ha på utomhus under varma dagar till ett linne och ett par shorts eller kjol. Den kan även passa att ha som inneskor, då den har en kilformad sula som gör att skon inte upplevs lika platt som många andra ballerinor kan göra. Wonders blå sko är inte rädd för att sticka ut och visa sin personlighet, dessa blåa skönheter är tillverkade i fint skinn och har en gummisula. Det är ett par lågskor som finns i damstorlekar och som verkligen är sköna att gå i, passar bra som jobbskor på kontoret.

Material och skötsel

Wonders skor väljer själva ut skinnen till deras skor, det gör att de använder de mjukaste och finaste materialen. Som alla skinnskor andas materialet vilket gör det bekvämt för fötterna och du behöver smörja in skorna då och då för att skinnet ska fortsätta att hålla sig mjukt och inte spricka. Om du köper ett par finskor som inte används dagligen rekommenderas du att placera ett skoblock i skorna för att de ska hålla sin passform och inte sjunka ihop. Det går bra att torka av skinnskor med en fuktig trasa om de har blivit smutsiga eller behöver dammas av.

Wonders skor online på Footway

Vi på Footway är glada över att sälja Wonders skor i Sverige och tror på märket som spridit sig ändå till Australien för sin goda kvalité och feminina utseende. Upptäck vårt stora utbud online med hundratals märken, här hittar du skorna för alla tillfällen. Vi har alltid snabb frakt och erbjuder dig dessutom 180 dagars öppet köp på din beställning.

Inlägg om Wonders
B
Britt-Marie Juselius -
B
Birgitta Johansson -
Visa fler inlägg
Old Negro Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

31 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK