Havaianas
Havaianas
Slim Navy Blue
287 kr
inkl. moms

Kunddata

Havaianas upplevs som normala i storleken enligt 918 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

00828-08

Havaianas Slim Navy Blue


Havaianas har Brasilianska storlekar, vänligen se storleksguiden vilken storlek som motsvar Eu storlek.
Det brasilianska företaget Havaianas vet hur de ska gå tillväga för att skapa de bästa flip flop tofflorna till sommaren. De är tillverkade helt och hållet av gummi, vilket ger tofflorna en bra hållbarhet och en skön dämpning.

Enkel design – skön passformDessa klassiska flip flops har en fin blå färg. Använd de med fördel när du ska bada eller sola på stranden. Företaget har tagit inspiration från de japanska risstrå-tofflorna när de designade dessa flip flops. Eftersom de är gjorda helt av gummi kan de användas även när du är i vattnet.

Snygg strandstilMed hjälp av dessa fina flip flops kan du få till en cool stil under sommaren. Den enkla designen känns avslappnad och ledig. Havaianas flip flops finns i många färger. Ett tips är att matcha tofflorna med badkläderna.

Enkla att ta hand omGummitofflor behöver ingen särskild vård. Blir de smutsiga eller sandiga så rengör du dina flip flops enkelt genom att skölja av de med vatten. Torka med en handduk och låt de sedan bli helt torra i rumstemperatur. Kom ihåg att undvika värme, det kan få gummit att ändra sin form.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28793 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK