Hush Puppies
Hush Puppies
Slipper GRY
413 kr
(487 kr)
inkl. moms

Kunddata

Hush Puppies upplevs som normala i storleken enligt 784 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

51867-01

Hush Puppies Slipper GRY


Söta och nätta tofflor från amerikanske Hush Puppies. Hush Puppies gör skor som alltid är anpassade till att vara sköna för användaren. Den lätta lutningen på dessa tofflor är ergonomisk för dina fötter, speciellt när du går en hel dag i dem.

Ventilation i överdelen och studs i sulan


Med en skön stoppad sula känns det som att gå på moln i dessa tofflor från Hush Puppies. Det sköna tyget i överdelen ventilerar fötterna så att de håller en behaglig temperatur och aldrig blir fuktiga.

Detaljer som ger det lilla extra


Den fina flätade kanten på dessa tofflor ger dem en extra intressant look, och förvandlar dem från vanliga gråa tofflor till ett par skor där någon har tänkt till lite extra. Den sobra grå färgskalan gör att tofflorna smälter in i din övriga outfit och du kan därmed känna dig trygg i att kombinera dem till alla dina vardagskläder.

Innetofflor för sköna dagar


Det här är ett par tofflor som är avsedda för just inomhusbruk. Vid användning utomhus kan de bli smutsiga. Om tofflorna blivit smutsiga kan du rengöra dem genom att tvätta bort fläcken med mild tvållösning och ljummet vatten. Låt tofflorna sedan självtorka i rumstemperatur.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

M
Marianne Jørgensen
Översätt

28835 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK