Icebug
Icebug
Solus W Michelin Wic Black
1 317 kr
(1 647 kr)
inkl. moms

Kunddata

Icebug upplevs som normala i storleken enligt 2536 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder, Syntet

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören, Dragkedja

Artikelnummer:

60025-38

Icebug Solus W Michelin Wic Black halvhöga kängor


Kängor med Gore Tex och kraftig sula


De här halvhöga kängorna från Icebug blir dina nya go to-skor i vinter. Icebug Solus W Michelin Wic Black har en riktigt kraftig sula med grov mönstring och dobbar av gummi som håller dig på banan även i den värsta halkan. Ovanlädret av skinn och syntet är varm och snyggt och under det skyddas forten från väta och slask av ett Gore Tex membran, som även släpper ut överskottsvärme och låter foten andas.


Håller fötterna varma i vinter


Vinterpromenaden på stan kommer att kännas kort med skor som är så sköna att gå i, men kängorna fungerar också bra att vandra i svårare terräng med. De fäster ordentligt med den kraftiga sulan och det höga skaftet hindrar snö att tränga ned och blöta strumporna. Mellansulan är är dämpad och skyddar hälen från stötar och slitage samt värmer skönt underifrån. För att få den perfekta passformen reglerar du snörningen.


Så håller skorna länge


Icebug Solus W Michelin Wic Black har en mycket lång livslängd om du är beredd att ta hand om dem lite grann när de använts. Ta alltid ur innersulan, till exempel, när du vill ställa skon åt sidan. Torka inte skorna på ett element eller i ett torkskåp då det torkar ut lädret alldeles för mycket. Ha dem i stället i rumstemperatur och fyll skorna med tidningspapper så torkar de allra bäst. Innersulan kan lätt tas ut och tvättas separat eller bytas när den blivit sliten.


Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Icebug, Icebug
S
smarchin
L
Lillemor
Visa fler inlägg

28701 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK