Icebug
Icebug - Sorix2 Snow
Icebug - Sorix2 Snow
Icebug - Sorix2 Snow
3D
Icebug
Sorix2 Snow
1 235 kr
(1 647 kr)
Loading...
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder, Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

57125-00

Sorix2 Snow med gummidubbarDen här snygga vinterstöveln från Icebug är redo för de kallaste dagarna. Med dubbar i gummi, fodring och utsida i märkets egna action leather behehöver du aldrig frysa eller halka. Tänk på att Sorix2 har dubbar i gummi och därför är mest halkfria på tjärvsnö.Icebug har tillverkat vinterskor för skandinaviskt klimat sedan 2001 och härstammar från Sverige. Märket fokuserar på aktiva skor och gjorde sig tidigt ett namn tack vare sina halksäkra skor.

Redo för rejäl kylaSorix2 klarar de tuffaste av kylor, och temperaturer ned till minus 40 grader. Thinsulate-fodret håller dina fötter varma och det vattentäta membranet BUGdri ser till att fötterna förblir torra. Utsidan är gjord i gummi och vad Icebug själva kallar ”action leather”. Med hjälp av den finurliga snörningen kan du enkelt anpassa passformen på dina Sorix2-stövlar.

Besegra halkanIcebug har alltid varit vassa på halkfria skor. De tillverkas för att säkert bära dig fram över asfalt, stock och sten – i minusgrader. Icebug Sorix 2 har gummidubbar med syftet att ta dig fram säkert. Halkningar och halkskador är vanligare än man tror, särskilt i Skandinavien där vi går på hala underlag stora delar året. Med ett par halkfria Icebug-skor slipper du spänna dig och kan enkelt ta dig fram snabbt över hala underlag.

Låt dina Icebug hålla färgenDen här Sorix 2-stöveln är härligt vintervit. För att behålla den passande färgen bör du rengöra lädret med rengöringsskum som arbetas in med en trasa, när stövlarna blivit smutsiga. Kom ihåg att borsta skorna innan. Det första du ska göra när skorna är sprillans nya är att impregnera dem – då klarar de fukt mycket bättre.Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Agneta

Kan ej kallas för Icebug, helt värdelösa på ishalka. Det är en av dom Gällivare skor jag provat på is.

 · Svara · 
A
Agneta

Det är en av dom halkigare skor jag prövat, helt värdelösa på is, fel förra kommentaren

 · Svara · 
E
Eva

Bara älskar dem! Gummidubbar ist för metall helt OK för mig. Kommer aldrig mer att frysa om fötterna! Comfort zone ner till - 40°C! Snygga också och med bra skafthöjd. Supernöjd! Snabb leverans, bara ett par dagar.

 · Svara · 
B
Birgitta

Världens skönaste och varmaste skor.

 · Svara · 
T
Tess Margaux.

Vad är det för fel i folks förstånd här?Dessa skor är inte menade till klar ishalka! Det berättar dem helt tydligt här. Dessa skor är varma bekväma vinterskor som är tänkta till riktigt tuff kyla. Det är inte fel att kalla dom icebug för detta är deras skomärke som berättar om den höga kvaliten. Jag har även dubbade icebug skor för den glashalkan som vi råkar ut för då och då. Det finns inget bättre skor. Nu köper jag även dessa skor för att ha när det inte råder den livsfarliga ishalkan utan mer en vanlig vinterväder som inte kräver ståldubbar.

 · Svara · 
E
Else

Vad menar ni med tjärvsnö?

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29999 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×