Tävla med Footway


Hejcon bacon, Emma! Kan du berätta lite allmänt om våra tävlingar?

Gärna! Ibland ordnar vi roliga tävlingar på Footway där du får chansen att vinna fina priser. Att tävla på sociala medier är roligt! Men kom ihåg att varken Facebook eller Instagram inte sponsrar tävlingarna eller Footway på något sätt. Den eventuella vinstskatten står du för som vinnare. Men häng inte läpp för det, du har ju vunnit en tävling!

För att tävlingarna ska bli personliga och roliga, är det toppen ifall du är upphovsman bakom ditt tävlingsbidrag. Och när du lämnar ditt bidrag godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor och användarvillkoren för plattformen du tävlar på.

Just ja! Om tävlingen kräver att du ska publicera en bild på Instagram så behöver du även en öppen Instagram-profil för att vi ska se ditt bidrag - glöm inte det. Sen vill vi bara nämna att Footway förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ut tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms var olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Footways policys. Du får endast lämna ett bidrag per tävling. Om du vinner en tävling och vi ej får kontakt med dig på 14 dagar förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vinsten ska tas ut inom loppet av 3 månader och är sedan förbrukad. Du behöver även vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen. All annan nödvändig information hittar du under själva tävlingen. Lycka till!30517 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×