Allmänna villkor


Det finstilta… :-)

Vi är Footway Group AB, registrerat hos svenska Bolagsverket med organisationsnummer 556818-4047, Box 1292, 164 29 Kista, Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Victoria Tower utanför Stockholm. När du handlar hos oss eller använder våra tjänster, appar och webbplatser gäller svensk lag och följande villkor. Villkoren är viktiga för både dig och oss eftersom de beskriver vad vi förväntar oss av varandra. De ger dig även användbar information. Vi håller de här användarvillkoren uppdaterade och ändrar dem från tid till annan, så kom ihåg att titta in innan du handlar, eftersom den senaste versionen gäller. Om du behöver hjälp med någonting är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss.


Beställning

För att handla hos oss måste du vara minst 16 år gammal och vara behörig att använda något av de betalsätt vi accepterar. Köpet måste göras i ditt namn. När du lägger en beställning kommer du att få ett e-mail som bekräftar att vi har mottagit din order. Vi utför sedan en rutinmässig förauktorisering för att kontrollera att betalningen är godkänd. Därefter skapas ett avtal baserat på dessa villkor. Du har eventuellt möjlighet att avbryta din beställning under en kort period efter det att beställningen har skickats in. Om vi redan har packat din order är det inte längre möjligt. Då måste du returnera din order och göra om beställningen. Alla beställningar gäller i mån av tillgång. Men oroa dig inte; om det uppstår problem med en beställning kommer vi att kontakta dig. I sällsynta fall kan det hända att vi måste neka eller annullera en beställning, eller stänga eller frysa ett konto (även om vi tidigare har bekräftat din beställning) – t.ex. om vi tror att någonting lurigt pågår med en beställning eller ett konto. Om detta händer dig och du anser att vi har gjort ett misstag ber vi dig att inte bli upprörd, utan kontakta oss på oss@footway.se eller 020-12 12 11. Vi diskuterar gärna ärendet med dig.


Betalning

Våra betalningsalternativ kan variera beroende på i vilket land du handlar. Vid betalning med debit- eller kreditkort kommer inköpspriset att reserveras på ditt kort vid beställningstillfället ("auktorisation"). Den faktiska dragningen på ditt kort kommer att ske när vi skickar skorna till dig.


I Danmark, Finland, Norge, Sverige kan du betala med Klarna. När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt, enkelt och behöver inte betala förrän du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar från att vi skickat dina skor och du kan delbetala om du skapar ett Klarna-konto. Vid beställning med faktura tillkommer ingen fakturaavgift. Om du glömmer att betala tillkommer en lagstadgad påminnelseavgift samt dröjsmålsränta som framgår av villkor per betalsätt. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då får du en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Läs gärna mer på www.klarna.se.


I alla länder utom Danmark, Finland, Norge och Sverige kan du betala med Adyen. När du betalar via Adyen handlar du tryggt, enkelt och pengarna dras när vi skickat dina varor. Information som delas med bankerna skickas krypterat och ditt kortnummer skyddas genom ett certifierat system enligt kortutgivarens säkerhetsstandarder. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och Adyen behandlar dessa i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Läs gärna mer på www.adyen.com.


I Österrike, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Polen, Sverige, Schweiz och Storbritannien, kan du betala med Paypal. När du betalar via PayPal handlar du tryggt, enkelt och pengarna dras när vi skickat dina varor. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och PayPal behandlar dessa i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Läs gärna mer på www.paypal.com.


Priser och produktbeskrivningar

Det är mycket på gång här på Footways huvudkontor, och ibland händer det att vi lägger upp ett felaktigt pris eller beskriver en produkt på ett felaktigt sätt. Om vi upptäcker ett fel som rör någon av de varor du har beställt kommer vi att meddela dig så snart vi kan och ge dig möjlighet att bekräfta din beställning igen (till rätt pris) eller annullera den. Beroende på vilken leveransmetod och leveransadress du väljer kan det hända att en avgift tas ut för leveransen. Eventuella avgifter visas tydligt när du går till kassan och är inkluderade i totalbeloppet. Priserna inkluderar moms.


Leverans

Här på Footway jobbar vi hårt för att uppfylla alla leveranstider, men ibland kan det bli förseningar – t.ex. på grund av förseningar hos fraktbolaget, logistiska problem eller dåligt väder. Leverans utförs av den fraktleverantör som framgår i kassan och inkluderar eventuell returfrakt. Eventuella fraktkostnaderna kan variera, men framgår före köpet i kassan. Vi kommer att hålla dig uppdaterad så långt vi kan och du bör kunna spåra din försändelse via ett sändningsnummer. Om du inte får en leveransbekräftelse, kontrollera ditt skräppostfilter, eftersom det kan hända att e-postmeddelanden av misstag placeras där. Du är alltid välkommen att kontakta oss om det uppstår problem eller om du undrar över något. För att kunna erbjuda snabb leverans har vi alla produkter som finns till försäljning i lager.


Returer och återbetalningar

Vill du returnera en vara du inte vill ha? Vi förstår, ibland händer det att en vara helt enkelt inte funkar för dig och du vill få pengarna tillbaka. Oroa dig inte, så länge skorna är i originalskick kan vi acceptera returer, med förbehåll för reglerna nedan. Om du returnerar inom 365 dagar efter att du tagit emot dem kommer vi göra en återbetalning av hela summan för skorna till den ursprungliga betalningsmetoden. Vi strävar efter att återbetala dig inom 14 dagar efter att vi tagit emot returen. Efter det? Vi kan inte acceptera returer av oönskade varor efter att tidsramen för returer ovan har passerat. Om du försöker göra en senare retur kan vi komma att skicka tillbaka skorna till dig och be dig täcka leveranskostnaderna. Originalskick Självklart går det bra att prova skorna som du skulle göra i en butik, men var snäll och använd inte skorna. Om de returneras till oss och är skadade, använda eller i ett olämpligt skick riskerar du att inte få fullständig återbetalning och vi kan komma att behöva skicka tillbaka dem till dig (och be att du täcker leveranskostnaderna). Alla skor inspekteras vid retur. Alla skor ska skickas tillbaka i originalskick och i originalförpackning (där det är möjligt).


Skäligt bruk Om vi märker ett ovanligt mönster av returer som inte ser rätt ut, t.ex. om vi misstänker att någon faktiskt använder sina köp och sedan returnerar dem eller beställer och returnera stora mängder varor – mycket, mycket mer än till och med den mest lojala Footway-kunden skulle beställa – kan vi komma att behöva stänga ner kontot och andra konton som är associerade med det. Om detta skulle hända dig och du anser att vi har begått ett misstag ber vi dig ta kontakt med oss så att vi kan prata igenom situationen med dig.


Ångerrätt Lagen ger dig 14 dagars ångerrätt. Du behöver inte ange någon anledning, men när du ångrar ett köp enligt ångerrätten ber vi dig kontakta oss. Vi återbetalar inom 14 dagar efter mottagandet av skorna. Om du returnerar skorna efter de 14 dagarna kommer du att få pengar för skorna upp till 365 dagar efter köpet. Tänk på att skorna ska vara oanvända och i originalförpackning. Om du vill kan du använda en ångerblankett enligt följande:


Mall för ångerblankett
Om du vill ångra avtalet, fyll i detta formulär och skicka tillbaka det

Till: Footway Group AB
Mineralgatan 7, 254 64 Helsingborg, Sverige
e-mail: oss@footway.se

Jag/Vi (*) meddelar härmed att jag/vi (*) frånträder mitt/vårt (*) köpeavtal avseende följande varor(*) / tjänster(*)
Beställdes (datum) (*) / Mottogs (datum) (*)
Namn på konsumenten/-erna:
Adress tilll konsumenten/ -erna:


Underskrift/underskrifter (gäller endast pappersblankett)
Datum
(*) Stryk det som inte gäller.


Erbjudandekoder

Då och då kan det hända att vi ger dig erbjudandekoder som du kan använda för att reducera priset på utvalda produkter. Koden anger du i kassan innan du genomför ditt köp. Varje erbjudandekod har sina egna villkor, som kommer att beskrivas när du får den (t.ex. vilka produkter den gäller, om den kan användas en/flera gånger, när den kan användas o.s.v.) Erbjudandekoder kan inte kombineras med andra erbjudanden. Om du får en unik erbjudandekod som är avsedd för dig personligen ber vi dig att hålla den hemlig och inte låta någon annan använda eller utnyttja den. Om vi tror att en erbjudandekod har använts felaktigt på något sätt (t.ex. sålts eller delats med andra) kan vi annullera den och/eller frysa ditt konto, eller rentav stänga kontot utan att meddela dig.


Dina personuppgifter

Vår Integritetspolicy beskriver hur vi kommer att använda uppgifter om dig. Vi på Footway älskar att kunna interagera med dig via vår webbplats och via sociala medier. Men vi kan inte kontrollera sociala mediaplattformar eller hur du ställer in dina profiler på dem. Kontrollera och välj dina sekretessinställningar så att du är införstådd och bekväm med hur dina personuppgifter används på dessa plattformar. Vad du inte får göra … Vi vet att det är självklart, men du får inte missbruka eller manipulera våra webbplatser, appar eller andra tjänster (”Webbplatser”) (t.ex. ladda upp virus eller annat skadligt tekniskt material eller utföra överbelastningsattacker eller liknande) eller på något annat sätt störa vår teknik eller funktionalitet, eller stjäla våra eller våra kunders data. Om du gör något av detta kan det hända att det är ett lagbrott, men det kan även hindra oss från att ge våra lojala Footway-kunder bästa möjliga service, så vi tar den här typen av händelser på stort allvar. Footway kommer att anmäla varje sådan överträdelse eller aktivitet (och överlämna all information om de personer som varit inblandade) till relevanta brottsbekämpande myndigheter. Du får inte heller … använda automatiska system eller programvara för att extrahera data från våra webbplatser, så kallad scraping.


Är du inte nöjd med vår hantering av dina personuppgifter kan du kontakta din lokala dataskyddsmyndighet eller Datainspektionen på datainspektionen@datainspektionen.se eller Box 8114, 104 20 Stockholm, Sverige.


Immateriell egendom, programvara och innehåll

Footway äger eller har tillstånd att använda all immateriell egendom på sina webbplatser. Alla sådana rättigheter förbehålles. Du har rätt att lagra, skriva ut och visa innehåll från våra webbplatser endast för personligt bruk. Du har inte rätt att använda någon del av webbplatsen för kommersiella ändamål, såvida inte du har vårt uttryckliga tillstånd till detta. Länkar till denna webbplats. Du får gärna länka till Footway så länge det görs på ett sätt som inte skadar eller drar fördel av vårt rykte. Vänligen länka inte till webbplatsen på sätt som antyder någon form av godkännande eller rekommendation av Footway där inget sådan finns.


Har du klagomål eller behöver du prata med oss?

Ibland kan det hända att någonting går fel och du kanske vill kontakta oss. Om så är fallet uppskattar vi om du kontaktar oss på oss@footway.se. Vi skickar ingen skriftlig bekräftelse på ditt meddelande, men besvarar dina synpunkter så fort som möjligt och senast inom 14 dagar. Om vi inte lyckas erbjuda en lösning som du är nöjd med kan du hänvisa ditt klagomål till EU:s onlineplattform för tvistlösning: www.ec.europa.eu/consumers/odr.


Juridisk info

Vi har rätt att när som helst ändra, ta bort eller modifiera våra produkter, tjänster och/eller valfri del av webbplatsen (inklusive våra användarvillkor). Våra villkor gäller under svensk lagstiftning. Garantier Alla varor du köper från oss omfattas av garanti att produkten är eller gör det som konsumenten rimligen kan förvänta sig av den. En fabriksgaranti gäller dessutom för vissa produkter.


Allmänna villkor för användargenererat innehåll

#YesFootway Vet du vad vår favoritsak i hela världen är? Lyckliga kunder. Vi blir glada när en glad kund bär skor från Footway på sociala medier. Så vi vill visa världen. Därför ber vi om tillstånd att dela våra kunders bilder med andra kunder. När vi gör det blir bilderna ofta publicerade på vår webbplats - och ibland i andra kanaler som tex Facebook, Instagram eller vårt nyhetsbrev. Genom att svara på vår begäran med hashtag #yesFootway godkänner du följande:


Du tillhandahåller Footway Group AB (org.nr 556818-4047), en icke-exklusiv, royaltyfri världsomspännande licens för att använda bilder som du har svarat #yesFootway på, nedan kallad "bild", i vår marknadsföring och / eller reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, sociala medier, nyhetsbrev, e-post och annan kundkommunikation och andra marknadsföringsändamål. Du intygar att du äger alla rättigheter till dina bilder och att du har godkännande från någon person som visas i dina bilder - att ge bort dina rättigheter. Du intygar att Footway Group AB vid användande av dina bilder inte bryter mot tredje parts rättigheter eller bryter mot någon lag. Om du är under 18 år, bekräftar du att du har föräldrars samtycke. Dessutom befriar du härmed Footway Group AB från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder. Om du senare vill att din bild ska tas bort från vår sociala media eller webbplats, kontakta oss via e-post eller telefon så ser vi till att bilderna tas bort.


Innehåll du skapat på vår plattform

Våra rättigheterNär du delar med dig genom att skapa innehåll på vår plattform vill vi att andra kunder och leverantörer ska kunna få ta del av dina erfarenheter. Genom att dela med dig tillhandahåller du Footway Group AB (org.nr 556818-4047), en icke-exklusiv, royaltyfri världsomspännande licens för att använda, distribuera och kopiera innehållet som du har skapat på vår plattform, i vår verksamhet och / eller marknadsföring, inklusive på webbplatser, sociala medier, nyhetsbrev, e-post, i kommunikation och andra marknadsföringsändamål. Du äger fortfarande innehållet du skapar och kan dela innehållet med andra, var du vill. Genom att dela innehåll ger du oss tillstånd att använda ditt namn och information om det innehåll du skapar. Enligt dessa villkor befriar du härmed Footway Group AB från alla skyldigheter att kompensera dig för användningen av ditt namn och innehållet du skapar.


Om du använder innehåll som omfattas av immateriella rättigheter som vi har och gör tillgängligt på vår plattform behåller vi alla rättigheter till det innehållet.


Dina skyldigheter Du intygar att du äger alla rättigheter till de innehåll du skapar. Du får inte dela något på vår plattform som är olagligt, diskriminerande, vilseledande eller falskt. Du intygar att Footway Group AB vid användande av ditt innehåll vare sig kränker eller bryter mot tredje parts rättigheter eller bryter mot någon lag. Om du är under 18 år, bekräftar du att du har föräldrars samtycke.


Vi kan ta bort innehåll som strider mot våra villkor och förhindra dig att fortsättningsvis skapa innehåll om du bryter mot våra villkor. Vi kan även vidta dessa åtgärder i de fall vi är ålagda att göra detta enligt lag.


Kontaktuppgifter

Land (hemsida)                                 E-post                                                 Telefonnummer                                Momsreg.-nummer
Österrike (footway.at) ​meinefreunde@footway.at0800 802 87668 664/2513
Belgien (footway.be) ​mijnvrienden@footway.be(+44)800 098 8300SE 556718404701
Tjeckien (footway.cz) mojipratele@footway.cz(+44)800 098 8300SE 556718404701
Danmark (footway.dk) ​os@footway.dk80 32 33 33DK 13028427
Estland (footway.ee) minusobrad@footway.ee(+44)800 098 8300SE 556718404701
Finland (footway.fi) ​me@footway.fi0800 100 500FI 29661072
France (footway.fr) ​tesamis@footway.fr0805 081 835FR 81838464337
Tyskland (footway.de) ​meinefreunde@footway.de0800 7236 222DE 316430207
Irland (footway.ie) ​myfriends@footway.ie1 800 817 332SE 556718404701
Island (footway.is) ​vinirminir@footway.is(+44)800 098 8300SE 556718404701
Italien (footway.it) ​mieiamici@footway.it800 59 70 36SE 556718404701
Lettland (footway.lv) manidraugi@footway.lv(+44)800 098 8300SE 556718404701
Litauen (footway.lt) manodraugai@footway.lt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Luxemburg (footway.lu) tesamis@footway.lu(+44)800 098 8300SE 556718404701
Nederländerna (footway.nl) ​mijnvrienden@footway.nl08003456010NL 0053465104
Norge (footway.no) ​oss@footway.no800 31 800921786050 MVA
Polen (footway.pl) ​moiprzyjaciele@footway.pl00800 4612 342PL 5263224254
Portugal (footway.pt) meusamigos@footway.pt800 180 299SE 556718404701
Slovakien (footway.sk) mojipriatelia@footway.sk(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovenien (footway.si) mojiprijatelji@footway.si(+44)800 098 8300SE 556718404701
Spanien (footway.es) misamigos@footway.es900 861 370SE 556718404701
Sverige (footway.se) ​oss@footway.se020-12 12 11SE 556718404701
Schweiz (footway.ch) ​meinefreunde@footway.ch0800 002 723CHE-211767259 MWS
Storbritannien (footway.co.uk) ​myfriends@footway.co.uk0800 098 8300GB 299688017

Ansvarig för webbplatsen

Verkställande direktör och ansvarig för webbplatsen är Daniel Mühlbach.

Integritetspolicy


Skydd av din integritet

Footway Group AB, org.nr 556818-4047, är personuppgiftsansvarig och ansvarig för att skydda dina personuppgifter. Vi på Footway är fullt dedikerade att skydda din integritet. Om du har några frågor om hur vi skyddar din integritet kan du skicka e-mail vårt dataskyddsombud på oss@footway.se.


Så här använder vi ditt namn och dina kontaktuppgifter

Leverera beställningar till dig. Skicka servicemeddelanden t.ex. leveransinformation. Skicka dig information per e-mail, sms eller post gällande våra nya produkter och tjänster. För att förebygga och upptäcka bedrägerier mot antingen dig eller Footway – tråkigt men väldigt viktigt. Visa annonser från Footway för dig när du surfar på webben. Så att du ska kunna se vår nyaste produkter och erbjudanden. Ta reda på vad du och andra kunder gillar. För att säkerställa att vi ger dig vad du vill ha och för att kunna ligga före konkurrenterna. Du måste naturligtvis inte ge oss några av de här personuppgifterna, men om du inte gör det kan du kanske inte köpa från sajten, och du lär inte kunna få bästa möjliga kundupplevelse. Men det är ditt val, och vi respekterar det.


Din kontakthistorik hos oss

Vad du har sagt till oss, exempelvis per telefon, e-mail eller på sociala medier använder vi för att fullfölja vårt avtal samt att göra vårt service till dig bättre. Informationen används även i internt utbildningssyfte för att vi ska kunna fortsätta förbättra vår service.


Köphistorik och sparade varor

Vad du har köpt och vad du har sparat i din varukorg är viktig information för att vi ska kunna sälja, ge support samt hantera returer. För att hela tiden förbättra vårt sortiment använder vi data från köp och returer vid våra inköp.


Information om hur du använder vår webbplats

Information som du ger oss när du surfar på Footway, som tex IP adress och enhetstyp, använder vi för att förbättra din shoppingupplevelse samt för att förebygga och upptäcka bedrägerier mot antingen dig eller oss – tråkigt men väldigt viktigt – och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter kring att hantera information om dig.


Information från länkade konton

Om du länkar dina Google- eller Facebookkonton till oss använder vi dessa för att möjliggöra för dig att enkelt logga in på vår webbplats utan att behöva skapa ett särskilt konto.


Så här delar vi information om dig

Vi kommer aldrig att sälja några av dina personuppgifter till tredje part – exempelvis ditt namn, din adress, din e-mailadress eller dina kreditkortsuppgifter. Vi vill förtjäna och behålla ditt förtroende, och vi anser att detta är absolut nödvändigt för att vi ska kunna göra det. Vi delar dock med oss av dina personuppgifter till följande kategorier av bolag, som en viktig del i att kunna erbjuda våra tjänster till dig: Bolag inom Footway Group AB, våra samarbetspartners för tex betallösningar, frakt och lager. Tjänsteleverantörer som hjälper oss med tex utveckling, support, myndigheter och kreditupplysningsbolag som behövs för att vi ska kunna leverera vad vi lovar. Vi kan komma att förse tredje part med aggregerad men anonymiserad information om och analyser av våra kunder, och innan vi gör det ser vi till att du inte kan identifieras genom den informationen. Eventuellt utlämnande av persondata i anslutning till hel eller delvis försäljning av verksamheten kommer ske enligt vid tidpunkten gällande lagar för persondata.


Marknadsföringsmeddelanden

För att hålla dig informerad om oss, dina order och för att hjälpa dig hitta nya produkter kan vi skicka meddelanden per e-mail och sms. Du kan när som helst be att vi slutar skicka marknadsföringsmeddelanden till dig. Observera att eftersom Footway består av ett komplext nätverk av många olika system kan det ta några dagar innan alla system är uppdaterade, så du kan eventuellt få fler meddelanden från oss medan vi behandlar din begäran. Att stänga av marknadsföringsmeddelanden innebär inte att vi slutar skicka supportmeddelanden om tex dina beställningar.


Annonser för Footway på nätet

Vi ägnar oss också åt onlineannonsering för att hålla dig informerad om vad vi sysslar med samt hjälpa dig att se och hitta våra produkter. Liksom många andra bolag visar vi Footway-annonser för dig när du besöker andra webbplatser och appar. Vi gör detta med hjälp av en mängd olika digitalmarknadsföringsnätverk och annonsplatser, och vi använder en rad olika annonstekniker som erbjuds av vissa sajter och sociala nätverk. Annonserna du ser bygger på information som vi har om dig eller om din tidigare användning av Footway (t.ex. din sökhistorik på Footway och innehållet du har läst på Footway) eller om Footway-annonser som du har klickat på förut.


Registerföring av information om dig

Vi sparar information om dig så länge vi har ditt samtycke, eller så länge som det behövs för att vi ska kunna tillhandahålla produkter och tjänster till dig. Om det finns rimliga skäl eller om det krävs för att vi ska kunna uppfylla juridiska krav, lösa konflikter, förebygga bedrägeri och missbruk eller hävda våra allmänna villkor, kan vi också behålla vissa av dina personuppgifter, även efter att du har dragit tillbaka ditt samtycke.


Dina rättigheter

Du har många rättigheter gällande dina personuppgifter. Tex rätten att få veta vad vi lagrar och hur dina uppgifter används, rätten att begära rättelse av felaktiga uppgifter, rätten att begära att vi raderar dina uppgifter samt rätten att göra invändning till den lokala dataskyddsmyndigheten (EU's nationella dataskyddsmyndigheter).


Förändringar av hur vi skyddar din integritet

Vi kan komma att ändra den här sidan från tid till annan, så att den återspeglar hur vi behandlar dina personuppgifter. Om vi gör betydande ändringar kommer vi att tydliggöra detta på Footway-webbplatsen eller i andra Footway-tjänster, eller genom andra kontaktvägar, t.ex. e-mail, så att du kan granska ändringarna innan du fortsätter att använda Footway.


Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats. Olika typer av kakor används av olika anledningar. Här beskrivs vilka olika typer vi använder och varför. Funktionskakor möjliggör att kan du navigera på webbplatsen och använda våra funktioner, till exempel "Lägg till kundvagn" och "Spara favorit". För att förbättra webbplatsens funktionalitet och din shoppingupplevelse tillåter Analyskakor oss att mäta och analysera hur våra kunder använder webbplatsen. När du surfar eller handlar hos oss kommer Kundtjänstkakor att komma ihåg dina val (som ditt språk eller din plats), så vi kan göra din upplevelse så smidig som möjlig och mer personlig. Annonskakor används för att visa annonser som är relevanta för dig. De begränsar också antalet gånger du ser en annons samt hjälper oss att mäta effektivitet och förbättra vår annonsering. Tredjepartskakor används av samarbetspartner som bidrar till att göra våra erbjudanden intressantare för dig. Därför sparas temporära kakor från samarbetspartners på din enhet. Detta är till exempel uppgifter om vilka produkter du har tittat på. Syftet är att kunna visa dig erbjudanden som så bra som möjligt motsvarar dina intressen.


Genom att använda vår webbplats godkänner du att ovanstående typer av kakor placeras på din enhet och att vi får tillgång till dem när du besöker webbplatsen i framtiden.


Hur kan jag förhindra att kakor sparas? De flesta webbläsare går att konfigurera så att du helt kan blockera användningen av kakor. Tänk då på att din användarupplevelse kan påverkas och du kanske inte kan utnyttja vissa funktioner på vår webbplats.


Ytterligare information om kakor kan du hitta på http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Kontakta oss

Vi blir alltid glada av att prata med våra kunder. Och för det fallet att du inte är nöjd med något är vi extra tacksam för att du hör av dig direkt till oss. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig samtidigt som det ger oss en möjlighet att förbättra oss framåt oss@footway.se.
28457 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK