Shepherd
Shepherd
Toni Oild Antique
597 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

24170-01

Shepherd Toni Oild AntiqueShepherd Toni Oild Antique är ett par rejäla tofflor med ett sportigt utseende. Tofflorna har snygga röda detaljer. Bland annat så har den röda resårband som gör det enklare för dig att sätta på tofflorna. Dessa tofflor är tillverkade av suede från fårskinn. Även innerfodret är gjort av mjuk fårull.

Bekväma och varmaDessa skor är tillverkade nästan helt och hållet med hjälp av material från får. Yttersidan är tillverkad av mocka och har en fin mörkbrun färg. Innerfodret är gjort av ull, något som både gör att tofflorna känns bekväma och ser till att de håller sig varma. Fårskinn och fårull är antibakteriellt, vilket innebär att materialet rengör sig själv på ett naturligt sätt.

Stiliga hemmatofflorÄven om tofflorna från Shepherd går att använda hela året så är det under vintern som de verkligen kommer till sin rätt. Du kommer garanterat att uppskatta de varma tofflorna när golvet börjar bli kallt och vädret utomhus är ruggigt. Unna dig själv ett par bekväma tofflor redan idag så är du redo inför den kalla vintern och hösten!

Sköt om dina mockatofflorDu behöver inte göra mycket för att rengöra dessa tofflor. Använd en mockaborste för att borsta bort smuts från tofflornas yttre. Med ljummet vatten och en trasa avlägsnar du enkelt de flesta fläckarna.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Tommy Andersson
V
Viktor

Tack för storlekstipsen!

0

28712 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK