Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
TOPZY Black
340 kr
(487 kr)
inkl. moms

Kunddata

Mohedatoffeln upplevs som normala i storleken enligt 2505 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

7 cm

Skafthöjd:

6 cm

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

50495-01

Mohedatoffeln TOPZY BlackMoheda är ett svenskt företag som har tillverkat träskor ända sedan 1860-talet. Med TOPZY black har Moheda lyckats tillverkat ett par träsandaler med snygg design och skön passform. Det främre partiet är flätat och ger skorna dess originella utseende. Originella och prisvärda skor från ett svenskt företag.

Naturligt och moderntKlacken på skorna är 6,5 cm hög. Skorna är gjorda av äkta läder och har en sula och klack av trä. Slitsulan är dock gjord av gummi eftersom det ger ett bättre grepp. Perfekt för våren och sommaren om du vill se extra fin ut.

Trendigt till sommarenTräskor blir trendigare hela tiden. Dessa skor har en lång historia och är på många sätt en del av den svenska kulturen. Just dessa träskor passar väl till sommaren. Använd dessa skor med fördel när du ska till stranden eller för utekvällarna med dina vänner. Den svarta färgen gör att träsandalerna passar till många olika klädstilar och färger.

Skötselråd för TOPZYAnvänd dig av en fuktig trasa för att ta bort ytlig smuts och damm från skorna. Genom att använda dig av skovax och andra skovårdsprodukter kan du se till att lädret behåller sin mjuka och fina form.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
MA
H
Helena
M
Margaret rundqvist
Visa fler inlägg

28535 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK