Trygghet


Daniel är vd på Footway och gör allt han kan för dig och våra andra, härliga kunder. Han vill självklart att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Morsning korsning, Daniel! Är det säkert att handla på Footway?

- Ja. Vi inte bara följer alla riktlinjer som satts upp av Trygg E-handel utan försöker överträffa dem. Allt för att du ska känna dig trygg och nöjd! Alla personuppgifter skyddas från externt intrång och hanteras enligt bestämmelserna I PUL. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan att fråga dig först. Du har rätt att begära ett utdrag av registrerade uppgifter om dig, att registrerade uppgifter ändras och att registrerade uppgifter raderas. Hör av dig till oss@footway.se eller ring 020-12 12 11 om du har frågor om detta.

Är det säkert att betala med kort på Footway?

- Japp! Vi lagrar inga kortuppgifter och all kortinformation hanteras med SSL-kryptering.

Vad händer om vi inte kommer överens vid en tvist?

Vi försöker såklart lösa allt på bästa sätt för dig som kund. Börja alltid med att kontakta vår Kundservice och berätta vad du inte känner dig nöjd med. Om du inte tycker att vår lösning är tillräckligt bra kan du kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) via deras hemsida eller skicka ett brev till dem: Box 174, 101 23 Stockholm. Du kan även använda EU-kommissionens plattform

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

30647 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×