29.03.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Vans
Vans
U Classic Slip-on Black/White Checker
597 kr
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på 7849 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart, Vit, Mönstrad

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

07439-02

Vans


Vans är ursprungligen skateboardskor, men används idag av många som uppskattar tuffa sneakers med ett ikoniskt utseende. Dessa mångsidiga sneakers passar till all möjligt, från jeans, till sportkläder och kostym. 

U Classic Slip-on


Detta är sko-retro i sin renaste form. En hipsters dröm. Originaldesignen från starten, 1966. Skon är formgiven med det ikoniska rutmönstret, en diskret logotyp och slutligen kronan på verket: Vans kraftiga, över dimensionerade sula med greppvänlig stegyta. Det är imponerande hur de har lyckats klämma in så mycket läcker design på en förhållandevis enkel sko. 

Black/White Checker


Ett uppseendeväckande mönster som ingen missar, men ändå enkelt att matcha tack sina vare enkla, diskreta färger. En perfekt formgivning för den som söker en egen look men samtidigt uppskattar bekväma skor. 

Ge dina Vans lite kärlek


För att behålla skornas snygga, distinkta mönster intakt är det viktigt att ge skorna en skönhetsbehandling ibland. Se till att tvätta dem innan de blir för smutsiga, så ser de nya ut längre. Använd helt enkelt en fläckborttagande spray och låt skorna vila i 10 minuter. Sedan kan du försiktigt tvätta dem för hand i ljummet vatten. Undvik att tvätta skorna i maskinen, det kan förstöra dem. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

R
rebecka
A
anonym
A
Alicia, Footway

Vi ska ha fått en ny leverans den 16 Juli alltså kommer vi att uppdatera våran hemsida snart med flera storlekar. :slight_smile: Priset ändras.

0
A
alex nilsson
Visa tidigare kommentarer
L
Louise Kristiansson

Jag vill också köpa ett par i 38! Så hoppas att de kommer inom kort

0
Visa fler inlägg

30619 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK