Dr Martens
Dr Martens
Victor Black
1 314 kr
(1 547 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

51837-00

Dr Martens Victor BlackFå företag kan jämföra sig med Dr Martens när det kommer till läderskor. Dessa Chelseaboots är tillverkade av ett högkvalitativt läder och kommer att hålla sig fina under många år med rätt skötsel. Perfekta för dig som har en cool stil.

Chelseaboots från Dr MartensDessa skor har ett klassiskt utseende. Sulan är fastsydd på ett sådant sätt att den sitter tätare och håller längre än vanligt. På hälen hittar du en ögla, den hjälper dig att få på dig skorna på ett snabbare och lättare sätt. Sulorna har även en luftkudde som dämpar stötar och gör skorna bekvämare.

Användbar skomodellEn av de största fördelarna med dessa stilrena boots är att de passar till allt möjligt. Du kan enkelt få till en rockig stil med hjälp av dessa skor och ett par mörka jeans. De passar även lika bra till en välklädd stil.

Läder – Skötsel och vårdTa hand om dina läderskor genom att vårda dem regelbundet. Använd en borste för att borsta bort smuts från skorna. Applicera skokräm för att ge lädret näring. Detta gör även att skorna får ett finare utseende. Du kan alltid impregnera skorna på en gång. Detta ger skorna ett tidigt skydd mot fukt och smuts.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

L
Lina
V
Victoria
S
Stein
Visa fler inlägg

31319 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK