Viking
Viking
Grace Hi

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Viking Grace Hi

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät, Gummistövel

Kategori:

Färg:

Grå, Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

5 cm

Skafthöjd:

30 cm

Artikelnummer:

30053-00
Utsida: Naturgummi.
Insida: Textil.
Yttersula: Helgjuten räfflad gummi.
Skafthöjd: ca 30 cm.
Klackhöjd: ca 5 cm.
Detaljer: Snörning.
Extra: Detta är en modell som tillverkades första gången 1939, nu har modellern återupplivats.
Uttagbar innersula.

Diskussion

Stöveln är snygg och skön att gå i (mycket svikt). Jag har höga vrister vilket gör att stövlarna är lite trånga att få på och av, men det är det värt!!

Svara

Jag är jättenöjd med köpet och har redan använt stövlarna jättemycket. En stövelknäckt är bra för att ta av dem, framförallt om du har tjocka strumpor i dem.

Svara

Snygga, lite trånga i skaftet som gör att man ska ha smala vader

Svara

Tyvärr fick jag inte i min fot i st 37 eller 38. Upptill var skaftet ok men vristen var mycket smal. Gillade modellen som jag hade liknande på 70-talet.

Svara

Något svåra att få av

Svara

Supersnygga stads-stövlar, precis lagom bredd i skaftet.

Svara

Skitsnygga gummistövlar! Har letat länge efter ett par som dessa. Är mkt snyggare än vad bilden visar. Är ngt trånga att få på men annars är jag supernöjd.

Svara

Komplimangerna haglar. Tidlöst snygga och relativt bekväma stövlar som jag kommer att använda ofta i framtiden. Det är inte lätt att hitta vackra damskor som funkar i vårt klimat. Efter att ha köpt dessa stövlar kunde jag rensa ut tre par moderiktiga svarta stövlar som förstörts av Skånevädret. En ekonomisk och elegant lösning. Tyvärr kan man inte gå runt i gummistövlar hela dan, hur fina de än är...

Svara

... äntligen nån som fattar att gummistövlar kan vara snygga och BEKVÄMA. Jag är utrustad med hög hålfot, höga vrister - vanliga gummistövlar som är helt (eller nästintill) platta i sulan har aldrig funkat.Dessa kan jag ju ha till mina finklänningar.Tax för snabb leverans.

Svara

Mkt bra!

Svara

stöveln var trång i skaftet, jättesvår att få av trots rätt storlek

Svara

underbart att det finns stövlar med klack! Eftersom vädret inte varit stövelväder än så har jag inte använt stövlarna ännu.Men efter att ha provat dom känns det bra.

Svara

Äntligen ett par gummistövlar som inte ser ut som gummistövlar! Har haft mina i flera år och är jättenöjd.

Svara

... Dessvärre har jag för kraftiga vader för denna skotyp. Jag ger toppen betyg för utseende och design; = ) Dessvärre blir det retur för mig ...

Svara

Stövlarna var lite stora för att vara 36, men sitter bra ändå eftersom de är smala upp på benet. Dessutom finns det gott om utrymme till ull strumpor på vintern. De är mycket bekväma att gå i och ser bra ut !

Svara

Tycker stövlar är både trevliga att titta på och bekväm att använda. Ett mycket bra köp tycker jag.

Svara

Supersnygga gummistövlar med klack,något breda men annars bekväma!

Svara

Stöveln passade inte mig, den var för trång över vristen, synd för den var jättesnygg.

Svara

Helförtjust i stöveln väldigt snygg klack helt lagom. Det enda är väl att den sitter så perfekt att den är lite svår att få av. Får ha stövelkneckt!

Svara

Stövlarna var kanonsköna. Storleken stämde bra. Jag har ganska breda fötter och var lite orolig att dom skulle vara för trånga, men dom satt perfekt. Man får plats med en lite tjockare strumpa om hösten eller våren skulle vara lite kylig. Skulle kunna ha dom på mig hela dan Inte mycket plats över vaderna, men man kan ha på sig jeansleggings, men inte mer. Men det behövs inte heller.

Svara

Jättefina gummistövlar, som går att använda nästan som vanliga stövlar. Jag är helnöjd och använder dem flera gånger i veckan. En rolig grej är att klacken är i gummi så den liksom fjädrar när man går :-)De är rätt smala i skaftet så de passar nog inte dig med breda vader, men å andra sidan sitter de ju jättebra om man har smala vader.

Svara

Mycket bra och bekväma stövlar, kan rekommenderas.

Svara
Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28389 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×