Viking
Viking - Windchill Navy/Blue
Viking - Windchill Navy/Blue
Viking - Windchill Navy/Blue
3D
Viking
Windchill Navy/Blue
619 kr
(797 kr)
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntet, Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

46572-02

Viking Windchill Navy/BlueViking är ett norskt företag som grundades 1920. Från början var Viking ett gummiföretag men genom åren utvecklade man sin affärsidé och började tillverka kvalitetsskor. Under tidigt 90-tal introducerades GoreText för Viking som kunde ta skomodellerna till en ny nivå. Viking Windchill Navy/Blue är en populär vinterkänga för barn. Skomodellen går upp en bit som en stövel och håller barnens fötter varma och gosiga. Med en rejäl gummisula får barnen ett bra grepp även vid vinterlekar. Tack vare den stövelliknande skomodellen är det enkelt för barnen att få på och av sig skorna. Viking Windchill Navy/Blue är varmfodrade stövlar som klarar av väta bra.

Viking har koll på gummitEftersom Viking från början var ett gummiföretag har de stor koll på materialet. Viking Windchill Navy/Blue har precis som andra skomodeller från företaget en rejäl och kraftig gummisula. Med smarta material som GoreTex kan barnen utan problem leka även när vädret är blött. För en optimal passform går det utmärkt att lägga i en extrasula eller byta ut sulan när vädret är kallare. Viking Windchill Navy/Blue är en riktig klassiker det kommer till barnskor och den varmfodrade stöveln fungerar i såväl snöslask som kyliga höstdagar. Med hjälp av en resår i stövelns överkant kan du enkelt justera storleken så att skorna sitter perfekt.

I väder och vindViking är kända för att tillverka skor för både dam, herr och barn som har fokus på komfort och material. Viking Windchill Navy/Blue är exempelvis designade med funktion i fokus. Tanken är att barnen ska kunna använda dessa fodrade stövlar oavsett väder och alltid kunna ha varma och torra fötter. Med dessa stövlar kan du ge barnen de bästa förutsättningarna till att leka på ett bekvämt sätt. Fungerar utmärkt att bära höst och vinter men även under våren om vädret är blött och lite småruggigt.

Skovårdsprodukter för Viking barnskorJust Viking Windchill Navy/Blue är tillverkade av kraftig textil som behandlats för att stå emot väta på ett optimalt sätt. Främre delen av skon består dessutom av ett gummiöverdrag som förhindrar skon från att ta in vatten. För att skorna ska hålla sig fina och i ett bra skick så länge som möjligt är det bra att torka av skorna vid behov. Du kan använda en fuktad trasa och vid grövre fläckar tvätta av med en mild tvållösning. Själva gummit kan du tvätta av under vattnet eftersom det är vattentätt. Ett tips är att ta ur sulan efter intensiv användning så den får vädra.

Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Eva

Håller den borta väta?

 · Svara · 
Agnes, Footway

Hejsan Eva,
Ja, dessa är vattentäta! :thumbsup:

 · Svara · 
G
Gaurav Nainwal

Is this vinter shoe?

 · Svara · 
Agnes, Footway

Hi Gaurav,
Yes, those are winter shoes :slight_smile:

 · Svara · 
L
Lisa L

Vad är det för innermått på stl 25?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Lisa,
Storlek 25 i denna modell är 16,2cm.

 · Svara · 
H
Henrik

Hej,

Beställde dessa i storlek 25 och 26 men båda var betydligt mindre än storlekstabellen och det är snarare storlek 26 som är 16.2.

Ni bör nog se över tabellen och jag antar att samma modell i andra färger också är mindre än vad tabellen listar.

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Henrik,

Det var konstigt dessa guider får vi från Viking själva, så det ska stämma. Vi får titta med dem om dem kanske måste uppdatera sina mått.

Ursäktar felet!

 · Svara · 
C
Camilla

Vad är det för innermått på strlk 28? Finns strlk 27 (gonnt inte med i listan)?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej,

Innermåttet för dessa storlekar är 17,6cm respektive 18,4cm.

Tyvärr har vi i dagsläget inte någon uttav dessa två storlekarna inne.

 · Svara · 
A
Anna

Min dotter har 16.5 i innermått vilken storlek bör jag köpa?

 · Svara · 
H
Henrik

Jag beställde Totak istället och där stämde storleken så det kanske bara gäller just denna modell? Jag noterade att någon annan också hade kommenterat om samma sak på en annan färg av denna modell.

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Henrik,

Det måste vara det, blir till att kontakta viking för att få dem riktiga storlekarna.

Tack än en gång för att du tog upp detta! :slight_smile:

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28353 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×