Toms
Toms
Women's Glitter Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Toms Women's Glitter Black

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Artikelnummer:

25189-00

Toms Women’s Glitter BlackSedan 2006 har företaget sålt över 60 miljoner barnskor och de är nu mer populära än någonsin. Vi pratar såklart om Toms! Toms Women’s Glitter Black är en superskön sko som påminner lite om espadrillos. Skorna har en glittrig yta i svart vilket ger dem en festlig känsla.

När du vill vara fin och bekvämToms Women’s Glitter Black är en fin vår- eller sommarsko som du snabbt och lätt tar på dig tack vare den öppna designen. Skorna har ett ganska avslappnat utseende som i kombination med den glittriga och svarta ytan känns lagom propert. De är försedda med en platt, men mycket skön och stötdämpande sula.

Sena danskvällarTill sommarens alla fester finns få skor som slår dessa skönheter. I dessa snygga och festliga skor kan du dansa natten lång utan att bli trött i fötterna - de har en oerhört bekväm passform.

Så vårdar du glittriga skorToms Women’s Glitter Black är skor som du kan bära många år - det är dock viktigt att du tar hand om dem. Det bästa skötselrådet är att undvika regn och lera. I övrigt kan du rengöra skorna försiktigt med en fuktig trasa.
Visa mer.

Diskussion

En festligare variant av de "vanliga" klassiska Toms, som jag bara älskar!

Svara
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28178 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×