Reebok
Reebok
Work N Cushion 3.0 Black
487 kr
inkl. moms

Kunddata

Reebok upplevs som normala i storleken enligt 2120 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60046-50

Reebok Work N Cushion 3.0 BlackReebok Work N Cushion 3.0 Black är en svart sko för såväl herrar som damer. Den är mångsidig, funktionell, bekväm och utrustad med klassisk snörning.

Reebok som varumärkeReebok är ett av världens mest kända varumärken när det gäller sportkläder och sportskor. Reebok har en lång och stolt tradition av tillverkning av skor av högsta kvalitet.

En mångsidig skoDet här är en allsidig sko tillverkad för att du ska kunna gå bekvämt, även längre sträckor. Tack vare fodret som andas och en halkfri yttersula så går du säkert även när underlaget är halkigt eller vått. Mellansulan är tillverkad av stötdämpande EVA-material och den sköna innersulan ger utmärkt komfort och dämpning. Med de här skorna står du och går skönt hela dagen. Skorna väger endast 343 gram och tack vare det låga skaftet får du god rörelsefrihet.

Vårda dina skorKom ihåg att ta hand om dina skor, det är viktigt att rengöra dem med jämna mellanrum. Tvätta inte skorna i tvättmaskin, då kan de bli förstörda. Om skor är möjliga att tvätta tvättmaskin så kommer det stå tydligt i de tillhörande tvättråden.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Maria Sandberg
Y
Yvonne Billekvist
Y
Yvonne Billekvist
Visa fler inlägg

28240 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK