Reebok
Reebok
Work N Cushion 3.0 White/Steel
487 kr
inkl. moms

Kunddata

Reebok upplevs som normala i storleken enligt 2120 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60046-51

Reebok


Reebok är ett dotterbolag till adidas, och en veteran i branschen. Tillsammans med adidas tillhandahåller de några av världens mest framstående idrottsmän med skor och andra sportkläder. Aktiv dämpning, sula med minnesfunktion, and en extra greppvänlig undersula. Reebook menar allvar med sina skor. 

Work N Cushion 3.0


Sidorna är utsmyckade med diskreta, grafiska mönster medan undersulan konstraterar snyggt i grått. Den gråa färgen lämnar inga spår och går utmärkt att använda inomhus. Som namnet antyder handlar denna sko om dämning. Fötterna vilar bekvämt på en extra skön sula, medan anklarna omfamnas av den extra stoppade fyllningen i skons bakre del. Sulan har bra grepp, så du kan tryggt springa i våta förhållanden. Skorna är otroligt lätta, med en vikt på endast 343 gram. 

White/Steel


Vitt är en klassisk färg i sportsammanhang och mycket tacksam att matcha med jeans, tights eller shorts. En stilren med samtidigt diskret design för den som söker en mer klassisk look utan färgexplosioner på fötterna. 

Från grått till vitt


Här tipsar vi om hur du enkelt kan återställa skornas vita färg, vid behov. Blanda en dl vatten med 5 matskedar bakpulver och 1-2 matskedar diskmedel. Det kanske låter extremt, men testa att borsta in det i skorna och sen försiktigt torka av det med en pappershanduk. Gummisulan kan du enkelt rengöra med borttagningsmedel för nagellack. Tvätta skosnörerna i tvättmaskinen och gratulerar, dina skor är som nya igen! 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Anonymous
LiseLotte Divelli
I
Ingela Forsberg
Visa fler inlägg

28844 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK