Kavat
Kavat
Yxhult XC White multi (zebra)

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

51770-01

Kavat Yxhult XC White Multi (Zebra)Kavat är kända för att tillverka barnskor av högsta kvalitet, speciellt när det kommer till design och komfort. Med Kavat Yxhult XC White Multi (Zebra) har företaget skapat ett par bekväma vinterkängor som barnen utan problem kan använda under hela vintern. Skorna är varmfodrade och har räfflade gummisulor, något som ger skorna ett utmärkt grepp även på hala vägar.

Barnskor av högsta kvalitetDet svenska företaget Kavat vet hur de ska gå till väga för att tillverka de bästa barnskorna. Dessa kängor är tillverkade av ett Cross Country läder från Europa. Det är ett läder som inte behöver rengöras lika ofta som vanliga läderskor. Kavat Yxhult har även en stor öppning, något som gör det enkelt för dig att sätta skorna på barnens fötter.

Bekväma vinterkängorLåt barnen leka och skoja utan att bli kalla om fötterna med hjälp av Kavat Yxhult. Ovandelen av skorna består av ett tufft zebramönster som barnen tycker om. Skorna passar lika bra till vanliga byxor som de gör till overall och vinterkläder.

Skor som är lätta att ta hand omEftersom Kavat Yxhult är tillverkade av Cross Country läder så behöver de minimal vård. Det räcker med att du borstar bort smuts och dylikt när du märker att skorna börjar bli smutsiga. Det kan ändå vara bra att använda skofett om du märker att lädret börjar bli torrt, på så sätt ser du till att skorna håller under många år.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30787 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×