Rieker
Rieker
Z6774-14 Marina

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå, Lila

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören, Dragkedja

Artikelnummer:

52186-00

Rieker Z6774-14 MarinaEn stor anledning till att Rieker har lyckats bli så framgångsrika är på grund av deras modiga och originella designval. De vågar stå ut och skapa skor som är lite annorlunda men samtidigt håller hög kvalitet. Rieker Z6774-14 Marina är en fin modell med ett originellt skoskaft.

Syntetiska material ger unika färgerDessa skor är till stor del gjord av syntetiska material. Det gäller både lädret och det mjuka fodret på skornas skaft, som ger möjlighet att skapa skor med andra färger än de traditionella läderfärgerna. Inuti skorna finns ett varmt foder som gör att de känns varma och bekväma att använda.

För dig som vågar sticka ut liteMed dessa skor kan du enkelt skilja dig från mängden. De har både en unik design och en förmåga att smälta in och passa bra till många typer av klädstilar. Just dessa skor har en mörkblå färg.

Konstläder och skovårdSyntetiska material behöver inte vårdas på samma sätt som många naturliga material. Det innebär att du slipper ta fram skovax och borste hela tiden. Om skorna skulle bli smutsiga räcker det med att du använder en fuktig trasa eller dylikt för att försiktigt tvätta bort fläckarna eller smutsen.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30904 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×