Vincent
Vincent
Zebra Black
229 kr
(287 kr)
inkl. moms

Kunddata

Vincent upplevs som normala i storleken enligt 2318 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

2,5 cm

Skafthöjd:

19,5 cm

Skaftvidd:

36,5 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

50313-00

Duffy 73-04746 BlackVincent har skapat en snygg och kaxig gummistövel för alla barn som älskar att leka ute i regnet! Denna zebrarandiga stövel för de små fötterna är både funktionell och smidig.

Skotillverkaren VincentDet svenska företaget Vincent har sedan 1999 producerat trendiga, roliga och funktionella skor för barn. Köper du skor eller stövlar från Vincent vet du att du får kvalitet.

Sköna och torra gummistövlarDessa gummistövlar är utrustade med reflexdetaljer baktill som skapar extra säkerhet för barnet när det är mörkt ute. Dessutom har stövlarna handtag upptill för att de ska vara lätta för barnet att ta av och på. Den rejäl gummisulan ger ett riktigt bra grepp även på halkigt underlag. Gummistövlarna är helt vattentäta och passformen är normala. Klackhöjden ligger på 2,5 cm och skafthöjden på 19,5 cm. Skaftvidden är 36,5 cm. Materialet är som du kanske räknat ut 100% gummi.

Så vårdar du gummistövlarnaEftersom gummistövlarna är tillverkade av syntetmaterial ska du inte använda någon skokräm eller impregnering. Istället torkar du helt enkelt av stövlarna med en trasa om de blir smutsiga eller ofräscha. Enklare blir det knappast!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28456 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK