Gant
Gant
Zoe Sneaker Bright White
560 kr
(700 kr)
inkl. moms

Kunddata

Gant upplevs som normala i storleken enligt 2868 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60078-93

GantGant är ett välkänt varumärke inom premiumsegmentet som funnits på marknaden sedan mitten av förra seklet. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och den stilrena, skandinaviska och rustika känslan hos Gants kläder går hand i hand med det svenska modet.

Zoe SneakerEn diskret och elegant fritidssko för damer, som lika gärna skulle kunna vara en unisexmodell. Den eleganta designen utan onödiga detaljer passar helrätt till mängder av kläder, i de flesta sammanhang.

Bright WhiteMan ska alltid ha ett par vita sneakers hemma. Helt perfekt när man inte orkar fundera i en timme kring vad man ska ha på sig. Lika perfekt att slänga ner i resväskan inför weekendresan. Förmodligen det mest mångsidiga och praktiska paret skor man kan köpa.

Rengör dina skorVita skor kommer med ett pris – man måste hålla dem rena. Skorna är tillverkade av tyg, så det går utmärkt att använda valfri produkt från rengöringshyllan, anpassade för ändamålet. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur, på säkert avstånd från solljus eller element.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

A
Angela
Översätt
A
Austen Lenihan
Översätt

28535 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK