Gant
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
Gant - Zoe Sneaker Bright White
3D
Gant
Zoe Sneaker Bright White
697 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60078-93

GantGant är ett välkänt varumärke inom premiumsegmentet som funnits på marknaden sedan mitten av förra seklet. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och den stilrena, skandinaviska och rustika känslan hos Gants kläder går hand i hand med det svenska modet.

Zoe SneakerEn diskret och elegant fritidssko för damer, som lika gärna skulle kunna vara en unisexmodell. Den eleganta designen utan onödiga detaljer passar helrätt till mängder av kläder, i de flesta sammanhang.

Bright WhiteMan ska alltid ha ett par vita sneakers hemma. Helt perfekt när man inte orkar fundera i en timme kring vad man ska ha på sig. Lika perfekt att slänga ner i resväskan inför weekendresan. Förmodligen det mest mångsidiga och praktiska paret skor man kan köpa.

Rengör dina skorVita skor kommer med ett pris – man måste hålla dem rena. Skorna är tillverkade av tyg, så det går utmärkt att använda valfri produkt från rengöringshyllan, anpassade för ändamålet. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur, på säkert avstånd från solljus eller element.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28810 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×