adidas Originals

Kunddata

adidas Originals upplevs som normala i storleken enligt 29435 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet, Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

46264-00

adidas Originals Zx Flux Black/Black/Whiteadidas visar verkligen varför de är ett av världens mest populära skoföretag med dessa skomodeller. Zx Flux är en minimalistisk sko. De är otroligt stilrena och dessutom bekväma att springa och gå i. Unna dina fötter bekvämare skor redan idag!

Smarta material ger lägre viktDessa skor är lättviktiga, mycket tack vare att de även är tunna och har en speciell sula. Skornas yttre är gjort av ett mesh-material som låter luften strömma genom skon. Detta ventilerar fötterna och låter dem även torka snabbt om de blir blöta. Baksidan har en gjuten hälkappa som ger dig ett bra stöd.

Passar träningen och vardagenSkorna är utvecklade för personer som gillar att springa men kan även användas till vardags tack vare sin stilrena och minimalistiska design. Använd dina Zx Flux med ett par chinos eller en par tighta jeans. Den svarta färgen passar bra tillsammans med andra svarta eller vita färger. De passar även perfekt till gymmet.

Enkel vård av löparskorSkor som är gjorda av ett mesh-material behöver vårdas på ett lite försiktigare sätt. Blir de smutsiga kan du använda en trasa och lite vatten för att försiktigt få bort smutsen. Kör inte skorna i tvätten eller liknande, det kan få dem att ändra form eller bli skadade.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

S
Stefan
H
Hanna Kaliff
Visa tidigare kommentarer
S
shanti7

did you buy them?

0
G
Gustaf
Visa fler inlägg

28535 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK